2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی فدات شم❤ خیلی لطف داری گلم💛

کسی که پارسال ترمیم معدل کرده امسالم می‌تونه.

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
آره بخدا منم مجبورم فیلم ببینم.هر فیلم 4 ساعت.خیلی وقت گیره.اصلا نمیدونم تاکی تموم میکنم.چند ساله پش ...

عزیزم فیلم ها رو×2ببین هم زود تموم مبشه هم راحت تر متوجه میشی امتحان کن حتما

عذابم میدهد سقفی که جایت زیر آن خالیست🖤🥀مادر عزیزو مهربونم روحت در آرامش ابدی🖤🥀برای شادی روح مادرم یه فاتحه میخونین ممنونم
سلام فاطمه جان❤ نمیگم حالت خوبه یا نه چون میدونم خوب نیست. هر روز تاپیک هاتو چک میکنم. کاملا درکت ...

سلام عزیزه دلم دارم یکی یکی کامنتات میخونم قشنگم مرسی برام وقت گذاشتی تاپیکم اومدی تایپ کردی براام ❤️❤️🥀🥀

داشتم میخوندم آبجی بازم ببخشید دور دیدم 💔

امروز حدودی ۱۰ ساعت خوندم🥺  

توام اگ دوست داری بگو چقدر و چند ساعت خوندی قشنگم 

دقیقاااااا لجبازززز شدیم ب من میگن خیلییی لجبازی میگم من بعد این همه سال این هنا زحمت و تلاش 

پا شم ی بار دیگ برم دانشگاه آزاد؟ ؟؟ پول بدم ؟؟؟

ی بار رفتم دوباره برم تو این دانشگاه دزد پول بدم اونم بعد اینک این هنه عمرم رفت جوونیم رفت 

عید نوروز و مهمونی و سیزده بدرایی ک میتونستم برم و نرفتم برای کنکور 💔

شب یلداهایی ک اومد و همه دور تم گفتن و خندیدن من تو اتاق با کتابام خوندم آخرش برم دانشگاه ازاد یا برم دنبال چیزی ب غیر درس 

ب شدتتتتتت درکت میکنمممممممم تک تک حرفات و کلید واژه هات میفهمم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

فاطمه جان تو قوی ترین دختری هستی که تا الان دیدم.با وجود حال بدت اما بازم درس میخونی.کاش مث تو قوی ب ...

امروز ۱۰ساعت خوندم 💔💔🥺 مرسی فدات شم

بخدا اینقدر حالم بده اینقدر بدع حوصله اینک من نوبت دکتر آنلاین بگیرم نداشتم بچه ها میدونن دو ماه فقط طولش دادم

دیگ فک کن چقدر باید آدم هدف داشتم باشه و لجباز و مصرر باشه بشینه ۱۰ ساعت بخونه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

رآه هایی که تو دوست نداری اینان: یاد گرفتن مهارت توی لاین زیبایی خوندن رشته توی دانشگاهای پولی شو ...

سلام آبجی گلم خوبی شبت بخیر 💟💔

شرمنده دور دیدم پیامت داشتم میخوندم این روزا خیلی کم مجازی میرم 🥀💔

ببین خواهر به خدا ب جون مادرم عزیزه ترینم و چند سال تمام تنها دلیل ادامه دادنم بودا من از خدامهههههه مهاجرت کنم از خدامههههههه

مگ من از این کرمان و این شهر و این دیار چ دیدم ک بخوام بمونم 

اما خانوادم نمیزارن الخصوص بابام نمیزاره من تا سرکوچه بخوام بعد دو ماه برم میگ ن نرو فلانه

آبجی از خدامه برم ولی نمیزارن همین دانشگاه از خدامه بزنم از این شهر برم ولی بابام میگ ن فقط اینجا 

باورت میشه من از اولی تو زندگیم ب دنیا اومدم تا الان شاید خودت بگیره من ی مسافرت خانوادگی ندیدم بریم هر جا رفتم خودم تنها اونم از طرف مدرسه ی شلمچه ای و مشهدی و جایی دیگ خانوادم خیلی خیلی نوبر و ...خیلی داغونن ن خودشون میرن ن میزارن ما بریم دکتر آرزوی مهاجرت باید ب گور ببرم هعی🥲🥲

یکی از ارزوهامه 

سلام عزیزه دلم دارم یکی یکی کامنتات میخونم قشنگم مرسی برام وقت گذاشتی تاپیکم اومدی تایپ کردی براام ❤ ...

سلاااااام آجی گلم.چطوری

فدات وظیفم بود❤

خیلی خوبه 10 ساعت مطمئم امسال قبول میشی .من امروز هیچی نخوندم.بیخوابی دارم تا 8 ساعت بیدار بودم بعدم خوابیدم تا بعد ازظهر.

درکت میکنم رفیق که حالت از دانشگاه آزاد بهم بخوره.آخه من و تویی که پول کتاب و روان شناس نداریم چجوری خرج آزادو بدیم.

چجوری بریم هنر وقتی کل بچگی و جونیمون پای درس بود.این درس باید ثمره بده

سلاااااام آجی گلم.چطوری فدات وظیفم بود❤ خیلی خوبه 10 ساعت مطمئم امسال قبول میشی .من امروز هیچی نخو ...

تازه من اولین بارم نیست میخوام برم ازاد

قبلا کاردانی بهداشت بودم سال ۹۹ ترمی برای ی کاردانی مسخره من ۸ یا ۹ میلیون میدادم معادل پرستاری ادن زمان ۹ میلیون خیلی بودا خیلییی

میگفتی چرا ب این دانشگاه دزد میگفت دیگ رشتتون تو دانشگاه علوم پزشکی اینجا شهریه ها دوبله 

ینی من واقعا اینقدر مسخره این زندگی و زحمات و تلاشای خودمم باز پاشم سلانه سلانه برم ازاد بگم سلام من باز هیچی نشدم اومدم پول بدم بهت 😭

سلاااااام آجی گلم.چطوری فدات وظیفم بود❤ خیلی خوبه 10 ساعت مطمئم امسال قبول میشی .من امروز هیچی نخو ...

روانشناس اگ دوست داشتی حرف بزنی 

۱۴۸۰ زنگ بزن رایگانه 

یا دوست داشتی این سامانه طعم گیلاس سرچ کن میتونی آنلاین با ی آدم حرف بزنی 💔 رایگان

ولی اگ میتونی تو مرکز بهداشتا روانپزشک رایگان است برو حداقل تمرکزت بره بالا برا کنکور 

من وقتایی تمرکز ندارم هیچی حالیم نمیشه 

عزیزم فیلم ها رو×2ببین هم زود تموم مبشه هم راحت تر متوجه میشی امتحان کن حتما

خودم با ۲x میبینم معمولی خیلی کنده💔

خب اسی برا مهارت علاقه نداری قبول  ولی آیا برای کنکور دادن علاقه داری ؟؟؟ به خدا که نداری  ...

چون تو این راه باید ذرهرای پیشرفت کنم و. امید داشته باشم ک من میتونم این بار نمیتونم 

2810