ههرچی دکتر اورژانس گفته همون درسته. منم مادر آی وی اف کردم. از اول با دکتر اورژانس هماهنگ بورم خداروشکر جواب گرفتم.
الان داروهاتو شروع کن
تا روز تخمک کشی رحمت رو هم با روغن سیاهدونه ماساژ بده. از یک روز قبل از انتقال تا روز آزمایش حتما روزی دوبار نشاسته روی آب سرد بخور
استراحت کامل. اصلا سرکار و اینا نرو. یک هفته اول حموم نرو هفته دوم با آب ولرم رو به سرد درحد پنج دقیقه اونم روی صندلی بشینس.
فقط دسشویی فرنگی.
کله پاچه. شیر سویا خیلی خوبه. جگر کلا تا اخر بارداری ممنوعه برا ای وی افیا. تو خونه کامل میخوابی بخصوص یک هفته اول. هردوساعت یکبار ده دقیقه پیاده روی خیلی خیلی آروم.
اگر باید بری شهر دیگه تا سه روز یزد خونه همکف بگیر استراحت کن بعد حرکت کن.
نماز نشسته. سوره حجرات و صلوات حضرات زهرا برا جلوگیری از سقط خیلی جواب میده
گرمی و سردی نباید بخوری اگر مثلا ماست خوردی روش آبجوش نبات بخور اگر چیز گرم خوردی یکم کشک روش بخور. کشک محلی
مواد کارخونه ای تا میتونی نخور سعی کن ازین مغازه های سنتی فروشی بگیری.
پله هم سمه اگر مجبور شدی پله بری خییییییییییلیییییی آروم خیلی آروم. رو هرپله حتما یک استراحتی بده. تا اهر بارداریتم سعی کن زیاد پله نزنی. خانمی که با من اومده بود آی وی اف بچشو توی شیش ماهگی سقط کرده بود چون پله داشت خونشون میگفت نمیدونستم باید رعایت کنم.
توی بیمارستان بهتون همه جی رو میگن اشکال نداره و اینا ولی شما گوش نده اونا برا احتمال ۳٠٪میگن وگرنه شما اینا رو رعایت کنی احتمال بارداری میره بالای ۷٠٪.
ان شاالله بیای اینجا تایپیک بزنی آزمایشت مثبت شده
راستی بیبی چک اصلا به هیچ وجه استفاده نکن. و هرچیزی که بهت ممکنه استرس بده ازش دوری کن. چندتا فیلم و سریال طنز دانلود کن بشین واسه خودت دوهفته پادشاهی کن. بقیشم بسپر به خدا. دیگه بگو خدایا گفتی از تو حرکت از خدا برکت دیگه این حرکت منه حالامنتظر برکت توام. اصلا هم دیگه بهش فکر نکن. استرس میگیری استرس هم اجازه نمیده لانه گزینی انجام بشه
درد لکه بینی سوزش توی تخمدون و زیر شکم طبیعیه هول نکنی. اگر لکه بینی داشتی استراحت مطلق روزی سه تا شیاف میذاری. تا لکه بینیت تموم بشه. این نشونه ی خوبیه.
تکرر ادرار برای من اولین نشونه ی باردری بود
باز چیزییادم اومد اگر تایپیکتو پیدا کردم میام میگم بهت