2777
2789
عنوان

سینال اف ای وی اف دکتر افلاطونیان

353 بازدید | 27 پست

سلام 

دکترم گفته از روز دوم پری آمپول بزنم 

من همیشه خدا درگیرم با خونریزیم

از دیروز خون کم دیدم قطع شده باز اومده

امروز از دیروز یکم بیشتر 

زنگ زدم میگه روان باشه رو نوار بشینه 

خب اینم میشینه که

موندم امروز روز دوم حساب کنم یا فردا🥺 

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
زنگ بزن بیمارستان مادر بگو وصل کنه اورژانس.  دکتر اورژانسش با حوصله جوابتو میده

دکتر اورژانس گفت از روز لکه بینی حساب کن روز اول 

بازمنشی دکتر اینطور گفت

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر اورژانس گفت از روز لکه بینی حساب کن روز اول  بازمنشی دکتر اینطور گفت

ههرچی دکتر اورژانس گفته همون درسته.  منم مادر آی وی اف کردم.  از اول با دکتر اورژانس هماهنگ بورم خداروشکر جواب گرفتم.  

الان داروهاتو شروع کن 

تا روز تخمک کشی رحمت رو هم با روغن سیاهدونه ماساژ بده.  از یک روز قبل از انتقال تا روز آزمایش حتما روزی دوبار نشاسته روی آب سرد بخور

استراحت کامل.  اصلا سرکار و اینا نرو. یک هفته اول حموم نرو هفته دوم با آب ولرم رو به سرد درحد پنج دقیقه اونم روی صندلی بشینس. 

فقط دسشویی فرنگی.  

کله پاچه.  شیر سویا خیلی خوبه.  جگر کلا تا اخر بارداری ممنوعه برا ای وی افیا.  تو خونه کامل میخوابی بخصوص یک هفته اول.  هردوساعت یکبار ده دقیقه پیاده روی خیلی خیلی آروم.  

اگر باید بری شهر دیگه تا سه روز یزد خونه همکف بگیر استراحت کن بعد حرکت کن. 

نماز نشسته.  سوره حجرات و صلوات حضرات زهرا برا جلوگیری از سقط خیلی جواب میده

گرمی و سردی نباید بخوری اگر مثلا ماست خوردی روش آبجوش نبات بخور اگر چیز گرم خوردی یکم کشک روش بخور.  کشک محلی

مواد کارخونه ای تا میتونی نخور سعی کن ازین مغازه های سنتی فروشی بگیری.  

پله هم سمه اگر مجبور شدی پله بری خییییییییییلیییییی آروم خیلی آروم.  رو هرپله حتما یک استراحتی بده.  تا اهر بارداریتم سعی کن زیاد پله نزنی.  خانمی که با من اومده بود آی وی اف بچشو توی شیش ماهگی سقط کرده بود چون پله داشت خونشون میگفت نمیدونستم باید رعایت کنم. 

توی بیمارستان بهتون همه جی رو میگن اشکال نداره و اینا ولی شما گوش نده اونا برا احتمال ۳٠٪میگن وگرنه شما اینا رو رعایت کنی احتمال بارداری میره بالای ۷٠٪. 

ان شاالله بیای اینجا تایپیک بزنی آزمایشت مثبت شده

راستی بیبی چک اصلا به هیچ وجه استفاده نکن. و هرچیزی که بهت ممکنه استرس بده ازش دوری کن.  چندتا فیلم و سریال طنز دانلود کن بشین واسه خودت دوهفته پادشاهی کن. بقیشم بسپر به خدا. دیگه بگو خدایا گفتی از تو حرکت از خدا برکت دیگه این حرکت منه حالامنتظر برکت توام.  اصلا هم دیگه بهش فکر نکن.  استرس میگیری استرس هم اجازه نمیده لانه گزینی انجام بشه

درد لکه بینی سوزش توی تخمدون و زیر شکم طبیعیه هول نکنی.  اگر لکه بینی داشتی استراحت مطلق روزی سه تا شیاف میذاری.  تا لکه بینیت تموم بشه.  این نشونه ی خوبیه.  

تکرر ادرار برای من اولین نشونه ی باردری بود

باز چیزییادم اومد اگر تایپیکتو پیدا کردم میام میگم بهت

ههرچی دکتر اورژانس گفته همون درسته.  منم مادر آی وی اف کردم.  از اول با دکتر اورژانس هماهن ...

قربونت خانم مهربون خداروشکر جواب گرفتین ان شاالله خدا کوچولوت براتون حفظ کنه❤️

ممنونم که وقت گذاشتین و راهنماییم کردین عزیزم🙏

واقعا کلافه ام ان شاالله پایانش خوش باشه🥹

ههرچی دکتر اورژانس گفته همون درسته.  منم مادر آی وی اف کردم.  از اول با دکتر اورژانس هماهن ...

شما آمپول سینال اف زیر جلدی زدین یا فرقی نداره؟

https://t.me/o2sh1 لینک گروه تلگرام ای وی اف حتماکمکتون میکنه

ممنونم 🙏🌹

قربونت خانم مهربون خداروشکر جواب گرفتین ان شاالله خدا کوچولوت براتون حفظ کنه❤️ ممنونم که وقت گذاشتی ...

خواهش میکنم عزیزم.  ان شاالله هرچه زودتر اینجا تایپیک بارداریتو ببینم

بازم سوالی داشتی همینجا بپرسی من تا بلد باشم جداب میدم.  

فقط یادت نره دور استرس و ناراحتی و اینا رو خط بکش.  از الان شاد باش و به اینده ای فکر کن که نینیت تو بغلته ان شاالله

خواهش میکنم عزیزم.  ان شاالله هرچه زودتر اینجا تایپیک بارداریتو ببینم بازم سوالی داشتی همینجا ...

ممنون عزیزم ان شالله 🥹

چشم ممنونم از دعای خیرتون ❤️🌹

دور ناف.  بهترین جای جذب سینال اف زیرجلدی دور نافه.  خودتم میتونی بزنی.

شما هم برای آمپول روز اول از لکه بینی حساب کردین؟

میترسم امشب بزنم تا ۶ روز دیگه که میخوان دکتر سونو کنن هنوز خونریزی داشته باشم 

من هیسترو کردم دکتر گف پلیپ داری  عمل کردم ۱ بهمن 

۳ بهمن پریود شدم دوباره که رفتم گفت میخوای آمپول بزنی گفتم آره و چون بعد عملم پریود شدم و همچنان لکه بینی داشتم بهم مدروکسی پروژسترون داد تا ۷ روز گف بخور قطع شد پریود میشی روز دوم پری بزن

پریروز دارو نداشتم دیگه یک نقطه کوچیک خون دیدم دیگه ندیدم 

دیروزم کم بود و قطع و وصل میشه 

امروز همینه شاید یکمی از دیروز بیشتر 

شایدم خیلی سخت میگیریم الان 🥺

من امپولم همون شبی زدم چون دوتا دکتر اورژانس گفتن ولی مشکل اینجاست روز ۸ سیکلم میفته یکشنبه که نیمه شعبان و یکبار گف اگر تعطیل بود روز قبلش بیا ولی من هنوز خونریزی دارم هنوز حتی کم‌ نشده 

فکر میکنم باید یک روز دیگه صبر میکردم بعد سینال اف میزدم 

گیج شدم اصلا

شما خونریزی  تموم شده بود رفتی پیش دکتر؟

من امپولم همون شبی زدم چون دوتا دکتر اورژانس گفتن ولی مشکل اینجاست روز ۸ سیکلم میفته یکشنبه که نیمه ...

اره من کلا پریودیام سه روزه‌. ولی اشکال نداره کار خاصی که نمیخواد کنه میخواد ببینه چندتا فولیکول داری سایزشون چقدره.