2777
2789
عنوان

کمممککک

44 بازدید | 7 پست

خانوما من آبله مرغون گرفتم بعد تو این ۱۰ روز من خارشم شدید بود هرروز دوش آب سرد میگرفتم دو دفعه هم صورتم و با صابون شستم لک آبله ها میمونه یا نه ؟

تروووخدا جواب بدین

اگه خوب شدی. جاشونم نکندی نه نمیمونه اگرم موند پماد هست دونه های ۱۲۰۰ میخری. جاش پر میکنه کامل

نه نکندم جاشونم گود نشده یه لکه سیاه مونده فقط ازشون غصه همونارو میخورم نمونه جاشون یوقت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ نترکن نمیمونه . ولی معمولن اولین جایی ک ابله زدین جاش میمونه . منم پارسال اینموقع ها ابله مرغون گرفته بودم . افتضاح بود  وضعم حتی معدمم زده بود  تا این حد . بیشتر جاهایی ک تو بدنم بود  چون خیلی بزرگ بودن میترکیدن  موقع خابیدن. واسه همین جاشون هنوز مونده .  خودمم نگرانم مامانم میگه ب مرور میره . حالا ببینیم چیمیشه

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

مایعاتم زیاد بخورین  گرمی ب هیچ وجه نخورید فقط سردی بخورین

الان روز ۸ که گرفتم تمام جوش ها خشک شدن ریختن 

همین چندتایی که دوصورتم زده یه لکه سیاه مونده نمیدونم میمونه یا نه خیلی نگرانم

الان روز ۸ که گرفتم تمام جوش ها خشک شدن ریختن  همین چندتایی که دوصورتم زده یه لکه سیاه مونده ن ...

یه پمادایی هست برا همین ابله مرغونو جای لکو ایناس نمیدونم اسمش چیبود برید داروخونه میدن . از اونا بزنید عالیه . من رو صورتم اولین ابله مرغونو زدم روی چونم . الانم معلومه یکم رنگش سفید شده زیادم معلوم نیستا ولی توجه کنم یا دست بزنم بهش یکم برجستگی داره  ولی خوب این فک نکنم بره   

سیسیجانم شما سیسی صدام کنید،، 20 سالمه،، رشته کامپیوتر و  دیپلم کامپیوتر دارم،،🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷