2777
2789

اول اینکه من دارم الان مصرف میکنم عوارضی ندیدم 

دوم اینکه اره واقعا پوست رو سفید میکنه 

بعد بارداری و زایمان حسابی تیره شده بودم الان حداقل ۱ درجه سفید تر شدم 

و اینکه اگه میخواین نتجیه ببیند برین باشگاه و فعالیت داشته باشید با توخونه نشستن هیچ سفیدی نمیشید 

پیجی ک من میگیرم گلوتا مارکت 

گلوتاوایت خریدم ۹۵۰ تومن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متاسفانه عوارضشون در بلند مدت مشاهده میشه کاش المان های زیبای دنیا فقط مختص سفید پوست لاغر نبود هر انسانی زیبای منحصر خودشو داره

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
بیشتر ببینید
من دو دوره گرفتم یک درصد هم تغییر نکردم الکی نگو

برا چی الکی بگم؟؟؟

چیش تو جیب من میره؟؟؟؟

شما حتما متابولسیت نبردی بالا من ۱ ماه اشتقاده کردم نتیجه نداد تا اینکه رفتم باشگاه نتیجه دیدم 

دوستم تا موقعی که می‌خورد روشن میشد بعد قطعش دوباره برگشت  تازه سفید بلوری نمیشی نهایت ۱ درجه ...

عوارض ندارن؟!؟

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
برا چی الکی بگم؟؟؟ چیش تو جیب من میره؟؟؟؟ شما حتما متابولسیت نبردی بالا من ۱ ماه اشتقاده کردم نتیج ...

من تو همین نی نی سایت خوندم کسی که استفاده کرده بود و سفید شده بود زمان زیادی از  از تاپیکش گذشته بود

ازش پرسیدم سفیدیش موندگار بود گفت نه برگشت

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫