2777
2789
عنوان

سوال درمورد شیرخشک

89 بازدید | 14 پست

دوستان شیرخشک خریدم از ۲ سال ۴ ماه وقتش مونده به نظرتون بدم به بچم یانه مشکل ایجاد میکنه سه ماهشه

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پلمپ هست ۲ سال کامل تاریخ داره باز شده باشه.۱ ماه فقط 

۱ ماه رو میدونم بچم کامل شیرخشکیه تو ۳-۴ روز تموم میشه فقط چون تاریخ انقضای نزدیک میترسم بدم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
اگه پلمپ هست ۲ سال کامل تاریخ داره باز شده باشه.۱ ماه فقط 

پلمپ دیشب باز کردم تو۳-۴روز تموم میشه فقط چون تاریخ انقضاش نزدیک میگم نکن خراب باش

ندی بهتره بنظرم

خودمم موندم دوتاهم خریدم.بچم کامل شیرخشکیه اگه بدم بهش تو ۴ روز تموم میشه

اگه باز نشده اشکال نداره

دیشب باز کردم که بدم بهش از دیشب دادم ولی با ترس میدم میگم نکن خراب باش چون انقضاش نزدیکه

خودمم موندم دوتاهم خریدم.بچم کامل شیرخشکیه اگه بدم بهش تو ۴ روز تموم میشه

اگر نوزادت رفلاکس و کولیک اینکارو نکن فدای سر بچت بنداز دور اما اگر نه بده

چون کولیک و رفلاکس معده شون به شدت حساس 

دکتر بچم قبلا بهم گفته بود حواسم به انقضا  مواد مصرفی بچم باشه

اگر نوزادت رفلاکس و کولیک اینکارو نکن فدای سر بچت بنداز دور اما اگر نه بده چون کولیک و رفلاکس معده ...

کولیک نداره ولی رفلاکس داره صبح رفتم یکی دیگه خریدم ولی گفتم باز اگه کسی تجربه داره بپرسم اگه میشه بدم آره بابا فدا سرش فقط موندم چی کنم باهاش بدم پسر ۵ سالم بخوره؟

آره خوشمزه هم هست چاق هم میکنه من خودم میخوردم گاهی وقتا😅

منم حالت پودری میخورم خوشمزس پس میدم پسرم بخوره از قبلا هم یکی مونده اونو یه مارک دیگه خریده بودم نیفتاد بهش الان ۳ تا شیرخشک موند دستم😆

منم حالت پودری میخورم خوشمزس پس میدم پسرم بخوره از قبلا هم یکی مونده اونو یه مارک دیگه خریده بودم نی ...

دقت کن مارک چی میسازه به بچت همیشه همونو بده

اونام تفریحی می‌خورید تموم میشه میره

از ۴ماهگی اگر رفلاکس شدیده غذای کمکی شروع کن فقط محصولات لبنی نده بهش 

دقت کن مارک چی میسازه به بچت همیشه همونو بده اونام تفریحی می‌خورید تموم میشه میره از ۴ماهگی اگر رف ...

آره دیگه الان میدونم کدوم میسازه بیومیل میدم بهش قبلا نان دادم خیلی اذیت کرد.رفلاکس پنهان داره بچه ی اولمم خیلی شدید داشت افتاد به غذا خوب شد 

عزیزم ممنون که وقتتو گذاشتی