هی منو میزنه نمیزاره بیرون برم تمام خونه رو دوربین گذاشته هی میگه اگه به طلاق فکرم کنی فلانت میکنم در خودرو قفل میکنه گوشیم وصله به خودش دوست ندارم بهم دست بزنه ولیی ... یا میمیرم یا ازین خونه میرم دیگه نمیتونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باهام خوبه ولی متاسفانه یه حس ترس و شک تو دلش هست نمیدونم چیکار کنم که مث قبل بشه ،قبلنا خییی ...
خیالشو راحت کن بهش محبت کن یک مدت به نظراتت راجع خودت احترام بزار ولی اجازه توهین بهشون نده
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
افرین انگار مشکلش محبته ،چون همش میگه مث قبل نیستی ،تا نیام سراغت خودت پا پیش نمیزاری ولی باو ...
خیلی سخته واسع هر دوتون درک می کنم هم بی گناه باشی و هم بخواهی طرفتو راضی نگه داری ولی چاره ایی نیست یع کم فیلم بازی کن
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻