بخاطر بچه ها نمیتونم ولی دیگه نمیکشم خیلی زندگی داره بهم فشار میاره شوهرم منو میزنه مادرمم میگه نری طلاق بگیری بیای گردن من خونه راهت نمیدم بابام سه ساله حاضر نمیشه منو ببینه نه اینکه کاره کرده باشم کلا از بچگی دوستم نداشتن
مگه کسی که مرد باشه شرف و وجدان داشته باشه دست بزن داره به والله همین جلوگیری بعضی از مادر ها از ترس ابرو که مردم چی میگن باعث خار شدن یه انسان و تیکه تیکه شدن وجودش میشن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مشکل شوهرت چیه چرا می زنه؟اگه مشکلات جدی دارید برید پیش مشاور اگه حل نشد چرا خودکشی طلاق بگیر خودت برو سر کار اسون نیست خیلی سخته ولی از خودکشی بهتر چرا حق خودت و از این زندگی نمی گیری چرا بچه هات و می خوای بی مادر کنی تصمیم درست بگیر
دنیا میچرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
هیچوقت هیچوقت اینکار رو نکن، امیدت به خدا باشه، همیشه اینطور نمیمونه، به خواست خدا ورق بر میگرده، کتاب زندگی که یه صفحه نیست، صفحات زیادی داره، به خدا اینم میگذره، من شرایطم شاید ۱۰ برابر بیشتر از شما سخت تر بود، ولی الان به آرامش رسیدم ، فقط فقط توکلت به خدا باشه عزیزم