2777
2789
عنوان

خیلی وقته دارم با خودکشی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 25 پست

مگه کسی که مرد باشه شرف و وجدان داشته باشه دست بزن داره به والله همین جلوگیری بعضی از مادر ها از ترس ابرو که مردم چی میگن باعث خار شدن یه انسان و تیکه تیکه شدن وجودش میشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل شوهرت چیه چرا می زنه؟اگه مشکلات جدی دارید برید پیش مشاور اگه حل نشد چرا خودکشی طلاق بگیر خودت برو سر کار اسون نیست خیلی سخته ولی از خودکشی بهتر چرا حق خودت و از این زندگی نمی گیری چرا بچه هات و می خوای بی مادر کنی تصمیم درست بگیر

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

هیچوقت هیچوقت اینکار رو نکن، امیدت به خدا باشه، همیشه اینطور نمیمونه، به خواست خدا ورق بر میگرده، کتاب زندگی که یه صفحه نیست، صفحات زیادی داره، به خدا اینم میگذره، من شرایطم شاید ۱۰ برابر بیشتر از شما سخت تر بود، ولی الان به آرامش رسیدم ، فقط فقط توکلت به خدا باشه عزیزم

مشکل شوهرت چیه چرا می زنه؟اگه مشکلات جدی دارید برید پیش مشاور اگه حل نشد چرا خودکشی طلاق بگیر خودت ب ...

میگه اگه طلاق بخوای تا آخر عمر باید دور بچه هارو خط بکشی مامانش پرش میکنه که فلانی چشش دنبال زنه توعه

فقط اون نیست ما خیلی مشکل داریم گیرای الکی میده

بچه هم داری میدونه دست وبالت بستس اگه بچه نداشتی بهتر میشد تصمیم بگیری واسه زندگیت

اما بخاطر بچه هاتم که شده سعی کن خوبیاش ببینی اگه داره

اگه کلا خوبی نداره که بحثش جدا و واقعا سخت