2777
2789

من قبلا" برای سردرد عصبیم میخوردم. هفته اول یکم اذیت میشید( گاهی).‌.. چند هفته طول میکشه اثرش رو ببینید. اگه قصد دارید بخورید حدود ۳-۲ ساعت قبل خواب بخورید چون بعد یکی دوساعت یکم حس گیجی و خواب الودگی میکنید. اگرم خواستید قطعش کنید، اول مصرفتون رو به نصف برسونید و کم کم به یک چهارم برسونید و بعد قطع کنید. یکباره قطع نکنید.‌

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه سوالی دارید همین جا بپرسید. 

من ی مدته که حالم خوب نیست

از فروردین ماه شروع افسردگیم بود 

و شهریور بسیار حالم بد شد

مهرماه ی اتفاق افتاد که ی مقدار حالم خوب شد و خلقم بالا اومد ولی از آذرماه دوباره با یک اتفاق افسردگی و بیقراریم شروع شد

دکتر رفتم جهت اس سیتالوپرام. رو بخور

بنظرتون خوب میشم

داروی خوبیه. فقط به بعضیا ممکنه نسازه. شما به امید خدا شروع بکن و چند هفته صبوری کن. ممکنه اولش حالت تهوع و سردرد بگیری، اما کم کم بدنت عادت میکنه بهش. چند ماه بخور. اگه عوارض داشت( تهوع و سردرد و تعرق) مجدد دکتر برید و بگید دارو رو عوض بکنه

برای اینکه عوارض قرص کمتر بشه، اول باید با دوز کمتر شروع کنید( معمولا" این دستور رو پزشک برای هر قرص مرتبط با اعصاب میگه). اینجوری که چند روز اول به میزان یک چهارم قرص رو بخورید یعنی قرص رو ۴ قسمت کنید و فقط یه قسمتش رو بخورید. بعد چند روز قرص رو نصف کنید و نصفه اش رو بخورید.‌حدود ده روز که گذشت قرص رو کامل بخورید( این رو دکترم که جزو بهترین متخصصهای مغز و اعصابه گفت)

داروی خوبیه. فقط به بعضیا ممکنه نسازه. شما به امید خدا شروع بکن و چند هفته صبوری کن. ممکنه اولش حالت ...

فردا روزه دهمه و اولین روزی که باید کامل استفاده کنم

بنظرتون الان زوده نتیجه بده ؟؟

اهان من فکر کردم از امروز باید تغیرات رو بفهمم پس از امروز تازه شروع عوارض هست

بله. برای من بیشتر از یک ماه طول کشید. یک سال مصرفش کردم و کم کم سردردام برگشت و دکترم قرص دیگه ای داد که خیلی ازش راضی هستم. فقط اینو بدونید که قرص به تنهایی کفایت نمیکنه