2777
2789
الان عصبیم ازش نظر نمیدم🙃

دمت گرم

خیلی خوشم اومد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیوووونه وار  مجنون وار  میپرستمش  بدون اون میمیرم  عاشقانه با تموم وجودم دو ...

از اسم کاربریت معلوم بود لازم نبود بگی 🤣🤣🤣

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

منکه ازدواجم اجباری بود

اول خدا بابامو لعنت کنه بعدم خودمو ک ب دنیا اومدم 

بعدم خدا رو نمیبخشم 

خوشبحالتون خانواده خوب دارید ماها ک ازاول تو شرایط ومحیط بد بزرگ شدیم رو خدا دوسمون نداشته اصلا 

منم هیشکیو تو دنیا دوس ندارم هیشکی 

منتظرم ی شب تو خواب سکته کنم شاید اون دنیا مث این دنیا نبود 

به خدا باورت میشه الان با گریه نوشتم اینا رو  همه زندگیمه  حاضر خدا از عمر من بگیره بزار ...

چند ساله ازدواج کردی ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
بله خدارشکر راضیم همسرمم در واقع میپرستم❤

عه سلام نازنین گل پسرت خوبه؟دیروز داشتم فکر میکردم خیلی وقته تدیدمت

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم

عاشق دلخسته اش نیستم ولی شکر زندگیمو دوست دارم و همیشه برای حفظش تلاش کردم

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
2810