2777
2789
عنوان

سلام خانومایی ک پسر دارید بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست
من لیزری ب همراه بخیه انجام دادیم برای پسرم و راضی ام 

بهتر از حلقه است 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه عالیه منم پسرمو حلقه کردم

چقدهمینجا دیدم حلقه گذاشتن عفونت کردن بچه جاری خودمم همین طور

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
هرکیو دیدم حلقه گذاشت هم زودافتاد هم عفونت کرد 

اگه خوب مراقبت کنن عفونت نمیکنه 

بخیه هم کار هر دکتری نیست باید خیلی کاربلد باشه 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه خوب مراقبت کنن عفونت نمیکنه  بخیه هم کار هر دکتری نیست باید خیلی کاربلد باشه

دقیقا آفرین همین 

پسر منو ۱۱سال پیش یه دکتر با سابقه عمل کرد سه روز خوب شد انقد که مراقبت کردم 

بچه جاری مم حلقه گذاشت بچه خیلی زجر کشید 

مال پسر من که خوب بود به دکتر هم بستگی داره

هرکیو دیدم با حلقه خوب نبود

اونا خوب مراقبت نکردن مدام باید باد خنک سشوار بگیری که زود خشک بشه

حالا بخیه نیاز نداره به سشوار دکتر کن تا یک روز پوشک باشه چون ادرار خود بچه ضدمیکروب  بعدم بزار آزاد دقیقااین کارارو کردم سه روز بعد خوب شد