2777
2789
عنوان

آهای اهالی ایران زمین

185 بازدید | 29 پست

عزیزای دلم نزدیک میشیم به تعطیلات عید ،از هر شهر و روستایی که هستی جاهای دیدنی و تفریحی شهرو روستاتو معرفی کن هم من بیام بگردم   هم بقیه به وقتش استفاده کنن

تنبلی نکنید دودقه تایپ کردنش زمان میبره 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم اگه بخوام برم . فقط میرم بندر مقام. عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ...

کجا هست؟

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

جزیره هرمز

البته دسته جمعی خیلی حال میده

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         
اصفهان دیگه گفتن نداره معروفه 

اصفهان فقط یه بار رفتنش جذابه اونم بخاطر آثار باستانی و این چیزاش وگرنه دیگه بیشتر از یبار جدابیتی نداره بنظرم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من خیلی دوست دارم یه سال برم آبشار های خوزستان رو ببینم

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱