2777
2789
عنوان

دكتر بي سواد و نفهم ايمانزاده

421 بازدید | 14 پست

بي سواده 

دارو الكي ميده 

هيچي حاليش نيست 

داروخونه ي پايين مطب تو خزانه همكاري ميكنه انقدر دارو ميدن 

به من گفت ميكروب معده داري يعني يه آزمايش رو درست نمي تونه بخونه 

رفتم دكتر ديگه تعجب كرد از تشخيص اين دكتر 

قبل از معاينه هم منشي ش ميگه اول بيا برو اندوسكپي بعد برو پيش دكتر 

خلاصه تحقيق كنيد دكتر با سواد بريد . 

دکتر ایمانزاده کیه

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخورده مشکوک میزنی 

تازه عضو شدی بعدم همچین تاپیکی میزاری  ایمانزاده پزشک اطفاله تو برای چیرفتی غیر اون اتفاقا بهترین کارو میکنه اندوسکوپی میکنه چون هم. ن اول داروی مناسب میده و ازمون و خطا نمیکنه با دارو. 

همتا اسم خـودمه♥
اره بعضی دکترااالکی اسم در کردن اما ب مفت نمیرزن 

آره والا دکتر گوش رفته بود داداشم اسمشم در رفته بود که خوبه

تشخیص سرطان برای گوش داد

رفتیم ۳ تا دکتر دیگه گفتن دکتر اشتباه تشخیص داده ...آزمایشم دادیم اصلا از سرطان خبری نبود🤨

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

دکتر ایمانزاده که فوق تخصص گوارش کودکانه

فرزندتون رو برده بودین؟!

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

منم تازگیا ب این موضوع شک کرده بودم. اونایی ک تو بیمارستان کار میکنن, چون لباس سفید کتر و پرستاری و اینا میپوشن, قبلا فک میکردم ک واقعا <همه> چی رو میدونن .. ولی الان دارم فک میکنم که اکثرشون فقط چیزای ساده مثل پرستاری و اینارو بلد هستن ک تو بیرون و هلال احمر هم همینارو تقریبا مجانی یاد میدن.. بعدشم اگ وضعیت یک بیمار جدی باشه, ک خب اینا هم جز سر درد دندون درد معده درد یا بیمارای ساده چیز دیگ ای بلد نیستن (نمیگم همه ولی اکثرا), اون بیمار رو میگن باید بری ی شهر دیگ پیش ی دکتر دیگ .. ینی میشه ب این تنیجه رسید ک تو کشور دکتر واقعی خیلی کمی وجود داره ! فاک

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
دکترای سهمیه ایی همینن دیگه

فقط بحث سهمیه نیست

کلا خیلی از دانشجوهای پزشکی فکر میکنن قبولی کنکور دیگه اخرشه و بعدش استراحت و بخور و بخوابه

کلا ۹۰ درصد دانشجوها درس نمیخونن و هیچی بلد نیستن

خواهرم از کادر درمان هست و میگه سطح علمی خیلی از دانشجوها فاجعست

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
آره والا دکتر گوش رفته بود داداشم اسمشم در رفته بود که خوبه تشخیص سرطان برای گوش داد رفتیم ۳ تا دک ...

بخدا اصلاااا بعضیاشون الکی مریضارا میکشن مریض هیچیش نیس بش میگن سرطان داری نابودش میکنن

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨

یکی از اقوام ما میرفت پیش یه دکتر زنان برای اینکه ببینه برای باردار شدن و اقدام چه ویتامینایی باید بخوره.

خلاصه دکتره جوری همه چیز رو چید که این خانم فکر کرده بود نازاست...

بعد از یه مدتی باردار میشه اما نمیدونسته...نه تست داده بوده و نه ازمایش‌..از بس پریودهاش نامنظم بوده شک به بارداری نداشته...دکتره اینو میبره به سمت موسسه ای که توش کار میکرده و درعین اینکه ازش ازمایش گرفته بوده و متوجه عدد بتای خانمه شده بوده بهش گفته بوده بیا اخر هفته آی وی اف کنم تو رو...که چندصد میلیون بتیغه طرف رو..با این هدف که طرف رو بیهوش کنه و کاری هم انجام نده و بعد بگه من باعثش شدم...خلاصه این فامیلمون یهو حالش بد میشه و میره شانسی یه بی بی چک میگیره و با سونو و ازمایشهایی که جاهای دیگه میره متوجه نقشه ی دکتره میشه و درگیر شکایتن..

خیلی ها هستن دیگه انگار رحم و انسانیت رو فراموش کردن

قاشق نشسته
فقط بحث سهمیه نیست کلا خیلی از دانشجوهای پزشکی فکر میکنن قبولی کنکور دیگه اخرشه و بعدش استراحت و بخ ...

درست میگین 

حالا اینو هم درنظر بگیرین که یکی بااستعداد کم ولی سهمیه رتبشو میبرن بالا وپزشکی قبول میشه اون بااون استعداد کمش میخاد چه دکتری بشه خدا داند وخدا به داد مریضایی برسه که مجبورن برای مداوا برن پیش اینا

درست میگین  حالا اینو هم درنظر بگیرین که یکی بااستعداد کم ولی سهمیه رتبشو میبرن بالا وپزشکی قب ...

بله دقیقا

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂