2777
2789
عنوان

مامانم نصف جهازمو میخواد ببخشه به زنداداشم 😨😤🤯😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 81 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شماها مردم بدی هستید من راه حل خواستم که ندم شما میگید بده 😒

اگه نمیخای بدی خیلی راحت به مادرت بگو زحمت کشید خودمه اگه بدم دلم روش میمونه و ممکنه یه جا به روی زن داداش بیارم ...باعث اوقات تلخی بشه.....بذار خودشون تهیه کنند اینکه ناراحتی نداره عزیزم..اون وسایل مال تو وهیچکی حق نداره بهش دست بزنه

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
چون بزور مبخوان نظر خودشون به کرسی بشونن اصلا متوجه نشدن  اسی  نمیخواد  بده

چون همشون از خواهرشوهر متنفرن،کیف کردن که مادره اومد جهیزیه دخترشو بده به عروس👎👎👎👎

عروس یا همون قدر جهیزیه بسشه،یا شوهرش بره بخره،چه ربطی داره که وسایل خواهرشوهرو بدن بهش

چون همشون از خواهرشوهر متنفرن،کیف کردن که مادره اومد جهیزیه دخترشو بده به عروس👎👎👎👎 عروس یا همون ...

واقعا منطق بعضیا  رو درک نمیکنم 

بابای عروس در رفته جهاز نمیده به دخترش

خواهر دوماد جهاز بده؟

نوبره والا 😂

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
اصن اون دوتا درجریان نیستن مامانم خودش تصمیم گرفته

آهان پس'بامادرتون صحبت کنین و بگین که من راضی'نیستم وحکم مال غصبی'رو براشون داره و نمیتونن استفاده کنن این قسمتشو جدیزمیگما مال غصبی'میشه

چیزایی که واقعا خاص هست و مارک و گرونه نذار . چیزای عادی تر رو بذار بده . بعد مدلای بهتر میاد

واقعا بعضی وقتا قیمت و مارک چیزی مهم نیس،من خودم جیزیهمو دونه به دونه با حوصله خریدم،عاشق تک تک وسایلم بودم،حتی یه نمکدون ساده پلاستکی که برای مسافرت گرفته بودم.

خیلی حرف مادرشون زور داره

فکر کنم   تو راضی نیستی   بده   تا  راضی نباشی  چشمت دنبالشون باشه خوشی نم ...

الان ما خونمون بنام پدرشوهرمه 

که تو یه حیاط هس و دیوار بینش کشیدیم خودمون

و پدرشوهرم وام مسکن رو پرداخت کرده 

حالا من از بسس مادرشوهرم می اومد هر  روز و چرت میگفت

به شوهرم گفتم بگو نیاد دیگه 

خلاصه از اینکه نمیان تو این خونه ناراحتن و هرجااااا میشینن میگن ما خونه رو زدیم ماااااا .راهمون نمیده

یعنی الان ما خوشی نمیکینم؟

واقعا بعضی وقتا قیمت و  مارک چیزی مهم نیس،من خودم جیزیهمو دونه به دونه با حوصله خریدم،عاشق تک ت ...

اخه شما رفتی سرموقع خریدی استفاده هم کردی ایشون هنوز هیچ خبری براش نیست افتاده گوشه خونه . خوب اگر چیز خاص و لوکسی نیست و وسایل عادیه ‌ بدن اون استفاده کنه . به موقع خودشون دوباره با عشق میدن میخرن . صحبت من در مورد وسایلای عادی بود حالا یه چیز خاصی باشه واقعا زور داره ولی چیزای عادی نه . بعدم دوباره میشه خریدتازه مدلای جدیدتر هم میاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه شما رفتی سرموقع خریدی استفاده هم کردی ایشون هنوز هیچ خبری براش نیست افتاده گوشه خونه . خوب اگر چ ...

اتفاقا من خودم تقریبا نصف جهیزیمو قبل اینکه ازدواج کنم گرفتن،بقیشو بعد عقدم خریدم و ۵ سال عقد بودم.

خیلی زور داره که پدر عروس بگه نمیگیرم و جهیزیه خواهر شوهرو بدن به عروس.

نه خانواده مادریمون به دختر اهمیت نمیدن به شدت عروس پرستن باز خداروشکر خانواده پدریمون برعکسن دخترش ...

وای عزیزم تاپیکتو خوندم چقدر دلم شکست فقط دعا میکنم خدا بهت صبر بده گلم 

عزیزم خدا هیچ ظلمی رو بی جواب نمیزاره 

قدر خانواده پدرتو بدون

راستی چن سالته

درخواست دوستی قبول نمیکنم