2777
2789
عنوان

مامانم نصف جهازمو میخواد ببخشه به زنداداشم 😨😤🤯😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 81 پست

من چون با پول خودم خریدم و خیلی چیزای خاصی خریدم نمیدم

شمارو نمیدونم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شماها مردم بدی هستید من راه حل خواستم که ندم شما میگید بده 😒

چون بزور مبخوان نظر خودشون به کرسی بشونن

اصلا متوجه نشدن  اسی  نمیخواد  بده

استغفار🖤توبه🖤استغفرالله🖤

اگه میدونی که میخرن ....بده...جدیدترش رو بخر.....قطعا مادری که برای عروسش بخره.....برای دخترش بهترشو ...

نه خانواده مادریمون به دختر اهمیت نمیدن به شدت عروس پرستن

باز خداروشکر خانواده پدریمون برعکسن دخترشون رو میزارن روی چشمشون 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

وقتي ناراحتي دليل نداره ببخشي محكم بگو دلتون ميسوزه خودتون بريد برا عروستون بخريد هيچ جاي دنيا خواهرشوهر وظيفه نداره جهزيه عروس جور كنه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

کلا نباید چیزی که صاحبش راضی نیست و به کسی داد 

به هر حال اونا برای توعه 

ولی کلا اشتباهه جلو جلو وسیله خریدن 

اخه که چی 

ولی خب نزار بده به کسی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

رک و راست بگو نمیدم داداش خودش بخره با مادرت صحبت کن رودربایستی نداری که 

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

فقط از اینایی تعجب میکنم که میگن بده بهش

جهاز خودشه با کلی ذوق خریده

چرا عروس خودش بقیه چیزام نمیخره؟یا مادر عروس چیزای کوچیکو بخره براش؟

یکی دیگه عروسی میکنه این بیچاره چرا باید جهاز بده

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من میگم‌اگر چیزی هست که جدیدترش اومده بده و بگو باید برام بخری . ولی اگر نیست بزار تو کمد و قفل کن . ولی دوست من به زن داداشش نداد الان ۲۰ سال میگذره و دوست من هنوزم مجرده در حالی که همه فکر نکردیم حتما ازدواج میکنه چون خشگله