2777
2789
عنوان

آقایون بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست
نمیشه که بگین من خواستگار دارم، باید زودتر بهش جواب بدم میخای بیای، زودتر بیا و گرنه بای، دورشو خط ...

اصلا هم کلام نشده بام 

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈
یه پیام چرا نمیده؟

از طرف شما احساس نا امنی میکنه که دوباره بهش بگی نه و سرد برخورد کنی و یا اعتراض کنی توی محیط کار آبروش بره 

اگه یجور احساس امنیت بهش بدید توی این زمینه احتمال زیاد پا پیش بزاره! 

اصلا اگه شما مطمعنی که آدم به درد بخوریه و علاقه مندید بهش به جبران اون دوبار نه گفتن بهش شما یکم بهش نزدیک بشید تا اونم جرات گفتن پیدا کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه که بگین من خواستگار دارم، باید زودتر بهش جواب بدم میخای بیای، زودتر بیا و گرنه بای، دورشو خط ...

اقای سمیر 😐😂😂پسره بهش پیشنهاد نداده هنوز این بره بهش پیام بده یا بیا منو بگیر یا من ازدواج میکنم😐😑🤦‍♀️

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه❤🙃
اقای سمیر 😐😂😂پسره بهش پیشنهاد نداده هنوز این بره بهش پیام بده یا بیا منو بگیر یا من ازدواج میکنم� ...

یاد اون تاپیک پسر شناس افتادم 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
 از طرف شما احساس نا امنی میکنه که دوباره بهش بگی نه و سرد برخورد کنی و یا اعتراض کنی توی محیط ...

هنوز به من هیچ پیشنهادی نداده 

فقط تحقیق رفته 

نمیتونم بهش پیام بدم

هنوز به من هیچ پیشنهادی نداده  فقط تحقیق رفته  نمیتونم بهش پیام بدم

نگات ک میکنه چراغ سبز نشون بدع حس کنه توام میخوایش زیاد سرد نشون نده خودتو خودش پیام میده

نگات ک میکنه چراغ سبز نشون بدع حس کنه توام میخوایش زیاد سرد نشون نده خودتو خودش پیام میده

هعی💔 تکلیفمو معلوم نمیکنه

میترسه حق بده بهش ی بار جواب رد شنیده 

اخه من خیلی خواستگار داشتم چندین بار ردشون کردم باز اومدن 

لااقل یه پیام میتونست بده نظرت چیه 

آدم عاشق هر کاری می‌کنه مخصوصا مرداد شاید عاشق نی

اخه من خیلی خواستگار داشتم چندین بار ردشون کردم باز اومدن  لااقل یه پیام میتونست بده نظرت چیه& ...

خوب عزیزم همه ک مث هم نیستن اون الان میخواد مطمن بشع اگ واقعا میخوایش پا پیش بزارع 

مردا مغرورن خوب میترسه باز جواب منفی بدی ولی من دلم روشنه پیام میده بهت غمت نباشه 

2810