2777
2789

من تو این شهر غریبم و تنهام یه بچه یک ساله دارم 

بعد هر وقت میرم خونه مادرشوهرم اصلا تعارف نمیکنه که شام یا ناهار بمون بعد یکی از جاریام چند ماهه عروسی کرده اون با این که هر شب خونه مامانشه اما هفته ای یه بار هم میره خونه مادرشوهرم شام یا ناهار میمونه اونجا 

امروز بعدازظهر رفتیم فهمیدم  جاریم ناهار اونجا بوده ما تا ساعت ۷ و نیم نشستیم و بعد گشنه بلند شدیم برگشتیم و اصلا چیزی درست نکرد شوهرم هم از این رفتارش ناراحته و حتی به روی پدر  و مادرش هم آورده 

شما جای من بودید چیکار می‌کردید من همیشه خونه تنهام یعنی نمیتونه حداقل ماهی یه وعده ما رو دعوت کنه الان ۵ ماهه که خونش برای غذا نبودیم 

منم آدم بی زبون و مهربونیم و کنار میام با هر رفتارشون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
بعد ۲ هفته امروز رفتم تازه پدرشوهرم تیکه انداخت که اون همه راه تا خونه ی مامانت میری بعد ۲ قدم تا ای ...

عزیزم شاید جاریت می‌ره مثلاً اونا یه تعارف میزنن سریع وایمیسته یا برادرشوهرت میگه مثلاً فردا میایم خونتون 

🌸🌸
عزیزم شاید جاریت می‌ره مثلاً اونا یه تعارف میزنن سریع وایمیسته یا برادرشوهرت میگه مثلاً فردا میایم خ ...

آره انگار جاریم گفته جمعه ها ناهار خونه شماییم 

از این حرصم درمیاد اون چه پررو و من و شوهرم چجوری 

اما رفتار مادرشوهرم هم اصلا درست نیست بین بچه ها فرق میزاره 

خوب عزیزم وقتی تا ۷ و نیم اونجا بودیم و گازش خالی بود و هیچی درست نمی‌کرد دیگه چجوری بمونیم 

عزیزم اصلا بدون دعوت نمون خودتو سبک میکنی حالا صبر کن ببین آخر عاقبت جاریت چی میشه ... بعدشم بهت تیکه میندازه بگو نمیخوام مزاحمتون بشم خونه مامانمم  دعوتم میکنه میرم

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
آره انگار جاریم گفته جمعه ها ناهار خونه شماییم  از این حرصم درمیاد اون چه پررو و من و شوهرم چج ...

شما هم درست میگید ولی به نظرم مثلاً شوهر شمارهم مثل برادرشوهرت شب جمعه زنگ بزنه بگه ما فردا میایم نهار دلمون گرفته و از این حرفا

🌸🌸
2805
عزیزم اصلا بدون دعوت نمون خودتو سبک میکنی حالا صبر کن ببین آخر عاقبت جاریت چی میشه ... بعدشم بهت تیک ...

نه بابا چی میخواد بشه اون عزیزتر میشه و چیزی بهش نمیگن اما منی که ازشون توقعی ندارم فقط بلدن دخالت کنن و تیکه بندازن بهم 

گاهی اوقات میگم اگه منم به این رفتارشون اعتراض کنم می‌فهمن که اونا هم دارن برای من کم میزارن 

نه بابا چی میخواد بشه اون عزیزتر میشه و چیزی بهش نمیگن اما منی که ازشون توقعی ندارم فقط بلدن دخالت ک ...

هیچ عروسی عزیز نیست که بخواد عزیزتر بشه رفت. آمد زوری و بدون دعوت هم تهش حرف و حدیثه

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
2801