2777
2789
عنوان

علایم خوب شدن بخیه زایمان طبیعی؟

18631 بازدید | 9 پست
سلام خانوما من 1 هفته است زایمان کردم. پریش فک کردم بخیه هام دارن باز میشن. رفتم دکتر گفت داره جوش میخره. الان یه کم سوزش دارم. جای یکی از بخیه ها یه حالتی هست من گفتم عفونته همسرم میگه جز روند جوش خوردنه میشه مک کنین؟
سلام دوست عزیز..قدم نورسیده مبارک...من جای بخیه هام خیلی دردمیکرد...فکرکردم بازشده مثل شمارفتم دکترگفت داره خوب میشه...بعدش خیلی سوزش وخارش داشتن میگن اگه توی اب بتادین بشینی خیلی موثره..سوزش وخارش روکم میکنه ولی کن نتونستم بشینم....کمپرس ابگرم هم خیلی موثره تازه من دوهفته ازبخیه هام ترشحات زردرنگ گاهی سبزرنگ میومددکترم گفت اینا یعنی دارن خوب میشن زودهم خوب شدن
خدایابه بزرگیت قسم...میشه زودیه باردیگه مادربشم؟قول میدم این دفعه جبران کنم
سلام.حتما بعد از دسشویی موضع بخیه رو سشوار کن.روزی هم سه بار هر دفه یک ربع چراغ مطالعه با لامپ پر مصرف بزار روبروی بخیه هات. من که خیلی دیر بخیه هام خوب شد.حدود ۲۵ روز😯

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تا40 روزجای بخیه هام دردمیکردتاسه هفته بعد زایمان 4یا5 بسته شیاف مصرف کردم...دردش وحشتناک بود
خدایابه بزرگیت قسم...میشه زودیه باردیگه مادربشم؟قول میدم این دفعه جبران کنم