2777
2789

قدرت کائنات  یه قدرت جهانیه 

فرکانسه  یه نیروه 

که تو به هرچی فکر کنی سر راهت قرار میده باید ایمان داشته باشی باید قبولش کنی 

به فرض مثال دختر خاله من  کل سرمایه زندگیش 

۲۰میلیون بود  همیشه تو دیوار دنبال ۲۰۶ بود 

هممیشه با کسی چت میکرد میگفت من ۲۰۶ دارم 

تو خیابان کنار ۲۰۶ عکس میگرفت ما مسخرش میکردم 

اما  ۶ما پیش  قرعه کشی حساب بلند مدت بانک تجارت یه ۲۰۶ برنده شد بعد وقتی ۲۰۶ رو براش اوردن زیاد ذوق نکرد همه گفتتن چرا ذوق نمیکنی گفت من قبلا این شادی رو حس کردم 

چه جالببب⁦❤️⁩

باید از خدا زیاد بخوایم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ی چیزیو از ۱۴ سالگی تا الان دارم میگم تا ببینم تابستون بش میرسم یا نه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

منم دانشگاه همینجوری قبول شدم

ولی الان یادم رفته چجوری بود مثلا میخام چن نفر ک خیلی عذابم دادن دشمنم هستن چن ساله اسیر دادگاه شدم از دستشون رها شم از زندگیم محو شن نمی‌دونم اینو چجوری باید بنویسم یا بخام

منم چند ساله به بچه فکر میکنم ولی نمیاد چرا

هنوز قبول نکردی بچه رو کنارت حس کن باهاش حرف بزن 

باورش کن با تمام وجود براش لباس بخر شب ها قبل خواب شب بخیر بهش بگو کائنات  هیچ فکری رو بی جواب نمی زاره

😂😂

منم قبول دارم چون واقعا برام پیش اومده

باید حسش کنی تا بفهمی

ناخوداگاه و دنیای ما خیلی قدرتمند، پیچیده و عجیبه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵