2777
2789
ویروس رو گرفتی ؟منو قشنگ ده روزه پودر کرد کامل رو به موت شدم 

پسرم گرفته دو روز کامل،توروخدا نگو تا ۱۰ روز ک خودکشی میکنم

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
دیروز بردم فقط شیافش دادن،امروز دوبار بردم فقط دارو دادن،شب بردم اورژانس تا رسیدم تبش کلا رفت،دکترم ...

خوب ببر یه جا دیگه ممیدونی ابجی من یه پسر کلاس دومی داره و بدنش ضعیفه و تند تند مریض میشه و دکتز امپول میزنه بهش یعنی فکر کنم بچه تو هم ضعیفه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ دقیقا پسرمنم اینجوره،دو روزه دارم کف پاهاشو ماساژ میدم گرم شه،توروخدا بگو چند روزه خوب شدی‌؟

من ۱۲ شب پنجشنبه خوابیدم ، فرداش ۸ غروب بیدار شدم .وسط خواب چندباری شوهرم بیدارم گرد استامینوفن بهم داد . یکسره خوابیدم . بیدارشدم حالم خیلی بهتر بود . سوپ و دمنوش اینا خوردم. تو ۲۴ساعت اول ۵۰ درصد بهتر شدم .

خوب ببر یه جا دیگه ممیدونی ابجی من یه پسر کلاس دومی داره و بدنش ضعیفه و تند تند مریض میشه و دکتز امپ ...

اره ضعیفه،پیش ۳تا دکتر مختلف بردم بقران،میگن ویروسه هیچی نمیخواد

من ۱۲ شب پنجشنبه خوابیدم ، فرداش ۸ غروب بیدار شدم .وسط خواب چندباری شوهرم بیدارم گرد استامینوفن بهم ...

پسرمن ۴۸ ساعت گذشته اصلا بهتر نشده،ی ساعت خوبه سه ساعت تب شدید،باز ی ساعت خوبه سه ساعت تب ۳۹

پسرمن ۴۸ ساعت گذشته اصلا بهتر نشده،ی ساعت خوبه سه ساعت تب شدید،باز ی ساعت خوبه سه ساعت تب ۳۹

من شوهرمم این ویروس رو گرفته بود. رفتیم دکتر . دکتر میگفت نوعی از اومیکرونه.  ولی صداشو در نیاوردن . میگن همون سرماخوردگیه

خوب وقتی بچه با قرص و دوا خوب نشه امپول و سرم خوبش میکنه 

نمیدن ک ،خدالعنتشون کنه،میگن باید دورش بگذره،امشب نیم ساعت تواتاق دکتر بهش اصرار کردم نداد ک نداد،میگه الان سرم زدم بردی باز بعد ۶ساعت تبش میره بالا،پس صبرکن دورش بگدره،میگه خیلی وسواسی هستی

خیلی ویروس بدیه من افت فشار و اکسیژن پیدا میکردم حواست بهش باشه مایعات زیاد بهش بده از طریق ادرارش د ...

افت فشار چجوره ترسیدم ک،،،،الان تب نداشت اما لرز میکرد نکنه افت فشاره‌؟

من شوهرمم این ویروس رو گرفته بود. رفتیم دکتر . دکتر میگفت نوعی از اومیکرونه.  ولی صداشو در نیاو ...

وای خدا،،،ما باورت میشه هیچ جا نمیریم،حتی از ترس بچمو مهدم نذاشتم

افت فشار چجوره ترسیدم ک،،،،الان تب نداشت اما لرز میکرد نکنه افت فشاره‌؟

برا بچه نمی‌دونم من ته دلم خالی میشد و ب شدددددت حالم بد میشد جوری که نمی‌تونستم سرپا اصلا وایسم

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
بهتر شدی گلم

ممنون از احوالپرسیت گلم،اره خوب شد خداروشکر،تا دیروز صبح ساعت ۹ تب و لرز شدید ‌۳۹ درجه داشت،دیگه ب بعد خفیف شد و بعد خوب،خداروشکر