2777
2789
عنوان

مامانا یسوال دارم ازتون لطفا بیاید یدیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 72 پست
خیلی وقته ۶ رو استفاده میکنم حدودا دوماهی حداقل میشه که ۶ رو براش مبندم بخدا اشتباه نمیکنم چسبارو ای ...

یه لبه ای داره پوشک مثل زبانه بیرون آمده چسب رو باید به اون بچسبونی و پوشک رو بکشی بالا مثل ش.و.رت وایسته تو تن بچه مولفیکس بگیر کشش نرمتره 

مطمئن باش یکسال ۴ اندازه میشه حالا دیگه خیلی تپل ۵ 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
چسبارو اولا میبستم رو  هم الان دیگه نمیشه روهم بزارم تنک میشه براش اذیت میشه نزدیک هم میذارمشون

خب اشتباه میبندی خواهر اصلا قرار نیست چسبا بیان رو هم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من یک سال و نیمه ۱۱ کیلو تقریبا تپله ۴ میبندم !!!!  سایز ۴ تا ۱۸ کیلو رو جواب میده

نه من پسرم نه لاغره نه تپله معمولیه فقط قدش ماشاالله بلند از قد براش کوچیکه چسبارو بالاتر میبندم بعد میبینم جای چسبا هم رو شکمش خط قرمزی انداخته

چسبارو اولا میبستم رو  هم الان دیگه نمیشه روهم بزارم تنک میشه براش اذیت میشه نزدیک هم میذارمشون

اشتباه میبندی دیگه اصلا چسبا نباید نزدیک هم باشن چسبا میچسبه به اون قسمت بیرون اومده پوشک از کنار 

یعنی هر چسب قسمت بیرونی لگن چپ و راست یکمی به داخل قرار میگیره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اره قبل خواب میبندم مشکلی نداره باهاش تابیدارم میشه بازش میکنم پسرم به طور معجزه آسایی تا رفت مدرسه ...

اره میخواستم همینو بگم😄چون تقریبا خصوصا تو پسرا تا شش سالگی اینا دارن این داستانو ک شب جیش کننو...یعنی بهش شب ادراری نمیگن. 

شی ادراری مثل برادرمنه ک تا ۱۳ سالگی جیش میکرد شبا 😄

parasoo1989@
اگه وزنش نرماله مشکل جای دیگس. وزنشو بگو دوستان راحتتر راهنمایی کنن.  پروفایلتم الان شده ی دخت ...

نمیدونم وزنش نکردم خیلی وقته عزیزم اخرین بار بهداشت وزنش کرد ۶ماهش بود ۸کیلو بود 

نه من پسرم نه لاغره نه تپله معمولیه فقط قدش ماشاالله بلند از قد براش کوچیکه چسبارو بالاتر میبندم بعد ...

شما کاملا داری پوشک و اشتباه استفاده میکنی

پوشک بچه ی شما سایز۴نهایت ۵باید باشه

چسبا رو نباید بزاری 

پوشک شورتی بگیر اینسری براش سایز۵ ببین چطوری میشه

پوشک بزرگتر از سایز بگیری فرم پاهایه ی بچت خراب میشه ها

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
وا برا بچه منم یکم رد میفته  ولی خب از تنگی نیس  از اون حرفا زدی چرا باید مای بیبی رو کوچ ...

چی بگم اخه بچه داداشمم خیلی ریزه میزس تازه دارن براش ۶ میبندن اونم دقبقا همسن بچه منه ۲هفته کوچیکتر 

اره میخواستم همینو بگم😄چون تقریبا خصوصا تو پسرا تا شش سالگی اینا دارن این داستانو ک شب جیش کننو...ی ...

بله اونموقعا خیلی مطالعه کردم تا زیر۷سال بیماری تلقی نمیشه