2777
2789
عنوان

همکار همسرم بلاکم کرده

1182 بازدید | 10 پست

شوهرم خیلی هوبی در حق این خانم کرده و خیلی هواش رو داشته بعد خود این خانم پن رو تو اینستا فالو کرد، منم بهش بک دادم و خیلی استوری اینا میذاشت چند وقتی بود میدیدم چیزی نمیذاره گفتم لابد پیجش رو دی اکتیو کرده، خلاصه دوشنبه من رفتم محل کار همسرم دیدمش موهاشو رنگ کرده بود تبریک گفتم گفت خیلی وقته استوری که گذاشتم گفتم خیلی وقته استوریات دیگه برام نمیاد گفت اا راستی ریموت کردم، ناراحت نشیا، شوهرم گفته. گفته ما چون خیلی سفر میریم عکسای شخصی میذاری تو پیجت هر کسی رو نباید قبول کنی تو پیجت باشه ممکنه پس فردا از این عکسات آتو بگیرن برای کارت مشکل پیش بیاد، منم گفتم اها و بعد حالا شوهرم زنگ زد و رفتم. الان باز یادم افتاد خونم به جوش اومد، شوهرم این همه خوبی در حقش کرده الان به من میگه ممکنه از عکسای پیج آتو بگیری. آخه زن حسابی😑 یادمم رفت برای شوهرم تعریف کنم الان یادم افتاد گفتم اینجا بگم تا نترکیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خره چقد سگ محل کن کات 

خوبیاتم خدا دیده انعکاسشو تو زندگیت مبینی عزیزم

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
ولش کن بابا مشخصه عقل نداره که زن همکار رو فالو میکنه بعد دوباره با ابروریزی ریمو میکنه

تعجب میکنم ازش آخه تو روم برگشته میگه ممکنه آتو بگیری. اصلا شوهرت اینو گفت تو خودت نباید عقلت برسه