2777
2789
دختر شما چجوریه وضعیتش؟

من دخترم الان ۷سال و نیمشه، از ۲سالگی دکتر تشخیص داد آلرژی داره،دقیقا از شهریور ماه عود میکنه شروع میشه تاااااا آخر اردیبهشت بچم با هر سرماخوردگی ساده ای افتضاااح ریه اش درگیر میشه و آبریزش بینی و سرفه هایی که نگم برات.واکسن آنفولانزا زدم پارسال براش هیچ تاثیری براش نداشت دقیقا از،امسال که براش نزدم بیشتر ویروس گرفت.هر ماه که ۴هفته داره دخترم سه هفتشو مریضه، یک هفته خوب باز دوباره....

۴ساله مشکل گوارشم داره تحت نظر گوارش کودکانه میگه چون آلرژی داره همه چی زود بهش نمود میکنه، یک سال همش بالا میاورد تب بی دلیل..پشت پلکش خشک میشد چشما پف، دکتر آلرژی بردیم گفت همون آلرژیه. دگتر گوارشش براش آندوسکوپی،و سونو و آزمایشش تخصصی نوشت تو آندوسکوپی فهمید رفلاکسی که از نوزادی داشته همچنان همراهشه.گفت رفلاکس شدید داره چون آلرژی داره شده آلرژی گوارشی که همممش تهوع و استفراغ داره که البته دخترمن چون استرسیه گفت ۷۰ درصد بخاطر اضطرابشه ببر روانشناس کودک.ازینور آلرژی پوستی هم پیدا کرده که چشمم ورم میکنه گاهی، یه لیست پرهیز غذایی و ممنوعیت غذایی داد که هرچی گوشت لبنیات گاوی و یه سری میوه ها و آجیل ها تخم مرغ به کلی حذف بشه تا آروم آروم آلرژیش بهتر میشه. فقط تنها نیستی بخدا مادر شدن الکی نیست، منم به کیسه های پر دارو دخترم رو میز نگاه میکنم اشکام سرازیر میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندجا صحبت کردم نتیجه نگرفتم.اکثرا میگن روغن مالی کن سینوساشو تو بینیش روغن بنفسه بچکون و... باز اگ ...

منم پسرم رو ابن کارهارو کردم بعد بخدر بزار همیشه 

الان ده ردزه مریض شده بینیش کیپ شده ولی عوارض دبگع ندیدم

من رمزموفقیتم واکسن بوذه  امسال 

کاش اثرش نرع از مهر یک بار مریض شده اونم نمیرع از بدنش

من دخترم الان ۷سال و نیمشه، از ۲سالگی دکتر تشخیص داد آلرژی داره،دقیقا از شهریور ماه عود میکنه شروع م ...

سلام.ببخشید انقد دیر جواب میدم تازه عضو نی نی سایت شدم بلدش نیستم.الهی بمیرم واسه دلت وای آره خیلی سخته خدا هییییییچ مادریو با غصه اولادش به آزمایش نکشه.پس این آلرژی لعنتی چیه چکار کنیم خوب شه.ژفلکا با این همه دارو کبد و کلیه و گوارششونم نابود شد