2777
2789
وقتی میگم تفکرات پان ترکی رو بیان میکنید گله نکنید اولا که قزوین اصلا ترک زبان یکدست نیست قزوین کلی ...

منم دنبال حقیقت هستم برای همین یه ذره دنبال تاریخ خوندن رفتم . من بازم می گم این مطالب رو خودم عکس گرفتم از روی کتاب های که چاپ ایران هست اش و توی مدرسه ها درس می دن . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خیلی دلت میخواد اینجا بحث ترک و فارس و کرد و لر درست کنی ولی نمیتونی چون من اهلش نیستم!😊 والا من در ...

@niniyar_1        

@niniyar_2        

@niniyar_3        

ببخشید مزاحم میشم 

ولی ایشون دعوا راه انداخته تو تاپیکی که صرفا برای سرگرمیه و حرف  پان ترکو .. میزنه به حاشیه کشونده تاپیکو  

و کلی به  ترک ها توهین کردن بعدش هم به من که میگن میخوای بحث درست کنی که اینطور نیس خودشون اول شروع کردن به توهین کردن در مورد ترک ها ممنون میشم رسیدگی کنین من واقعا عاجز شدم از پاسخ دادن به ایشون شعور و درک پایینی دارن 

ممنون ازتون♥️🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشترتوضیح ندین اگه بخوان میرن سرچ میکنن میفهمن فقط تاپیکوبه حاشیه میکشونن

@niniyar_3        

@niniyar_2        

@niniyar_1       نی نی یار ما در کمال ادب و ارامش داریم صحبت میکنیم این خانم میپره وسط حرفا و حاشیه درست میکنه،تاپیک قومیتی و دعوا نیس ولی ایشون جنحالی کردن ،

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
بیشترتوضیح ندین اگه بخوان میرن سرچ میکنن میفهمن فقط تاپیکوبه حاشیه میکشونن

چشم

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
چیو جانم بفرما

میگم تویه تاپیک من گفتم بنظر زبان کوردی ازشاخه زبان فارسیه خانومای کوردبشدت عصبی شدن ودعواکردن که نه زبان کوردی به هیچ وجه ازشاخه فارسی نیست وکوردا قبل فارساایران بودن اینوجواب بدین .

پدربزرگم منیژه را صدا میزد منیچه و مژگان صدامیزد موژدان آیا حالا میشد گفت موژدان و منیچه اسم جدیده😀 ...

خدااا😆😍😍

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
زیاد از این بحثا سردرنمیارم ،بدون غرض هم گفتم 🌼اون روز تو تاپیک کلمات ترکی برام سوال شد،مرسی از جوا ...

زنده باشی خدانگهدار

میگم تویه تاپیک من گفتم بنظر زبان کوردی ازشاخه زبان فارسیه خانومای کوردبشدت عصبی شدن ودعواکردن که نه ...

شما. خیلی مغرضانه داری صحبت میکنی پس نمیخوام ادامه بدم ،فقط همین رو عرض کنم در جوابتون  کفایته ک زبان کوردی ۸مین زبان زنده دنیا شده،بدرود

این شدجواب؟وقتی نمیتونی جواب بدی بگونمیتونم نی نی یاروبراچی تگ میکنی😂😂

شما اینجور فک کن 😉هموطن

شما. خیلی مغرضانه داری صحبت میکنی پس نمیخوام ادامه بدم ،فقط همین رو عرض کنم در جوابتون  کفایته ...

اره اشکال نداره اصلا اولین زبان باشه حسودکه نیستیم من سوال کردم.اگه میخواستم ازنی نی یاربپرسم که توخصوصی بهش پیام میدادم 🤷‍♀️

ماترک آذربایجانیم نه ترک ترکیه .

آذربایجان و مردمش عزیز ایران هستن ولی آذربایجان ترک نداره ترک زبان داره ! ژنتیک مردم آذربایجان ایرانی و شبیه بقیه مردم ایران! شما میگید ترک من هم گفتم ترک ها چهره شون با مردم آذربایجان فرق میکنه! به ایشون هم گفتم صحبت های کانالهای باکو و ترکیه رو بازگو نکنن چون اصلا مستند تاریخی نداره! هیچ بی ادبی هم نکردم نه به هیچ شهری نه به هیچ قومیتی کاملا در کمال ادب دارم صحبت میکنم من خودم چندتا دوست ترک دارم!  همین طور گفتم ترکیه بارها تو رسانه ها اعلام کرده که از آسیای میانه اومدن و اونجا ساکن شدن! بارها نتایج آزمایش ژنتیک شون رو منتشر کردن ژنتیک ایرانی یونانی اروپایی و مقدار خیلی کمی ترک دارن! من اینو گفتم اگر با دقت بخونید! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
منم دنبال حقیقت هستم برای همین یه ذره دنبال تاریخ خوندن رفتم . من بازم می گم این مطالب رو خودم عکس گ ...

قبل از دوره پهلوی و تو دوره قاجار و قبل ترش کتب درسی تا جایی که من میدونم فرق می‌کرده! حتی سبک نوشتن کتاب به روش های امروزی نه از دوره پهلوی که از دوره قاجار کم کم شروع شده و این موضوع هیچ جبهه گیری توش نبوده تاریخی بوده که نوشته شده ادبیات ریاضی یا هرچیزی دیگه! 

خب شما عکس نگیرید هم ما میدونیم تاریخ چیه ما هم درس خونده ایم و خودمون خوندیم اونارو اتفاقا من هم عاشق تاریخ هستم و خیلی مطالعه میکنم ولی سعی کنید از مطالب و منابع درست بخونید نه پیج و کانال های اینستا! منابع ایرانی رو قبول ندارید منابع معتبر خارجی بخونید خودتون ترجمه ش کنید ولی تاریخ رو اشتباه نخونید من اصلا قصدم توهین یا جسارت به شما یا بقیه ترک زبان های ایران نبود من فقط گفتم اطلاعات اشتباه وارد بحث نکنید!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
2810