2777
2789
عنوان

هیدروپس جنین😭۱۷هفته بایدسقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 76 پست
اره عزیزم حتما صلاحی بوذه توش ب خدا سپردم هرچ پیش بیاد خدا برام بهترینشو رقم میزنه من میدونم

از خدا میخوام برات بهترینها رو بخواد عزیزم

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
شما براچی سقط داشتی ؟ اولین بارداریتون بود اینجوری شد ؟ دومی چرا اینجوری شد؟ زود اقدام کردین؟

من بچه دومم بود عزیزم.یه پسر ده ساله دارم.متاسفانه سندروم داون بود.اون رو بهمن پارسال سقط کردم.

بعدیش رو شهریور باردارشدم اما فکر کنم چون خیلی کار سنگین انجام دادم سقط شد.فکر میکردم مثل قبلیا بدنم محکمه.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برامنم همون دکتر تارا ک فوق تخصص هس گف بعد سقط جنینو نده ازمایشگاه چون درهرصورت دلیلی براش پیدا نمیش ...

بله خداروشکر ۹ ماه بعدش مجدد باردار شدم و دخترم سالم به دنیا اومد 

درد که خب من هفتم از شما بالاتر بود و تو چون قبلا هم دوتا سقط زیر سه ماه داشتم تو اون بارداریم کلی پروژسترون مصرف کرده بودم که رحم سفت بشه و بتونه بچه رو نگه داره واسه همون زایمان خییییلی سختی داشتم ولی شما اصلا نگران نباش چون هم قبلا یه بار زایمان داشتی همم اینکه الان هفتت پایینه و جنین خیلی کوچیکه انشاالله خیلی اذیت نمیشی 

اره چون گفت اصلا نیازی ب امینو نیست .باهمین دوتا سونو بهت مجوز میدن .گف خواه ناخواه یکی دوهفته دیگه ...

آره این طور جنینا خودشون از بین میرن 

این افکار واقعا مادرو خیلی عذاب میده ، از ته قلبم درکتون میکنم 

الهی که راحت دفعش کنید و توصیه ای که دارم اینه که وقتی سقط شد اصلااااا نگاهش نکنید، من یک لحظه نگاهم به بچم افتاد با اینکه از نظر ظاهر کاملا سالم بود و مثل یه بچه ی کامل بود و حتی ماماها هم میگفتن ظاهرش هیدروپس نیست ولی با این حال اون صحنه که دیدمش دائما عذابم میده

اره چون گفت اصلا نیازی ب امینو نیست .باهمین دوتا سونو بهت مجوز میدن .گف خواه ناخواه یکی دوهفته دیگه ...

عزیزم میشه با شما حرف بزنم؟ منم همین مشکل برام اتفاق افتاد و تو همین هفته و دو روزه سقط کردم

جانم عزیزم ؟.اول بگم دوران سختیه ولی زمان میخاد خوب میشی 

منم جنینم هیدروپس بود و انحراف قلبو و..لحظات سختیو پشت سر گذاشتم این هفته ..ولی خداروشکر گذشت ..ما جنین و دادیم مرکز ژنتیک که بدونیم علتش از چی بوده ..من 18ماه اقدام بودم تا خدا بهم اینو داد ..کیست اندومتریوما داشتم الان باز میترسم اقدام کنم و اقدامم طولانی بشه

شما چقدر بعد از سقطتون اقدام داشتین؟

سوم که بشه میشه ۳ماه هنوز نداشتم من تا ۵۰روز خونریزی شدید و بقایای خونریزی داشتم .تازه یه باره که مونریزی پریودیم مرتب شده.احتمالا اقدام میکنم ولی شوهرم میگه ازیت شدی بزار زمان بگذرع فکراتو کن ببین میتونی بعد اقدام کنیم

منم جنینم هیدروپس بود و انحراف قلبو و..لحظات سختیو پشت سر گذاشتم این هفته ..ولی خداروشکر گذشت ..ما ج ...

ببین خوشکلم منم ک دیدی کیستیک هیگروما بچم دلیلش بطن چپ کوچیک و مویرگ بسیار نازک قلبش بود ک خونرسانی نمیکرد ودلیلشو همون تو سونو برامون مشخص کردن گفتن احتیاجی به ازمایش مجدد نیس چون معلومه دلیل هیگروما و هیدروپسش چی بوده.خدا کمک کنه خیلی سخته درکت میکنم .اگ بری تو اخرین تاپیکی ک درباره دلتنگی بچم گفتم قشنگ حالمو درک میکنی میفهمی چی داره بهم میگذره .اما من دوبار بخاطر همین خونریزیم پیش فوق جنین و مادر دکتر تارا رفتم گف بعد سه پریودی اقدام کن چون بدن هورموناش الان برا بارداری امادس .منم احتمالا دیگه نباید جلوگیری داشته باشم چون سختمم شده .حالا شمام اصلا جلوگیری نداشته باش زودتر باردار میشی اصلا وقفه ننداز اگه شرایطشو داری حتما اقدام کنی هر چ سریعتر احتمالا زودترم میگیره

منم جنینم هیدروپس بود و انحراف قلبو و..لحظات سختیو پشت سر گذاشتم این هفته ..ولی خداروشکر گذشت ..ما ج ...

ببخشید من متوجه سوالتون نشدم اول .ما دوبار بدون جلوگیری باردارشدم .بچه اولم دوسالو ده ماهش بود ک نطفه این طفل معصومم بسته شد.ده ماه بعد از شیر گرفتن بچم .اما برا پسرم ک بچه اولمه دوسالو نیم اقدام داشتم من تنبلی تخمدان داشتم وزنم بالا بود تنبلیم ک خوب شد وزنم امد پایین تر باردارشدم 

وای عزیزم الهی خدا برات بهترینا رو رقم بزنه_خودم باردارم و حال و روزم افتضاحه همش گریه میکنم بخاطر تهوع 

فک کن درد و سردرد شدید و فشار منو از پا نمیندازه 

اما تهوع و بعدش جون از بدنم میکشن  سر اولی هم بالای شونصدبار بستری شدم تا روز زایمان بیرون التماس خدا رو میکنم نجاتم بده الان دیدم شما هم اینجوری 

الهی همه مون ب خوبی این روزا رو طی کنیم و کم نیاریم 

من خیلی کم اوردم 

وای عزیزم الهی خدا برات بهترینا رو رقم بزنه_خودم باردارم و حال و روزم افتضاحه همش گریه میکنم بخاطر ت ...

عزیز دلم شما همش هورمونه ک قاطی کرده خداروشکر فرزند سالمتو داری و کنارش همین سختیا برات بعدا شیرین میشه .شکر خدا کن میگن هرچی تو بارداری بیشتر ازیت شی اجرو پاداشت بیشتره و بچتم ارومه انشالله .انشالله سالو سلامت این دورانم بگذرونی و بسلامتی فارق شی. دعا کن دامن مام سبز شه بچه سالمو سلامت داشته باشیم .ممنون از دلگرمیت عزیزم

2810