2777
2789
عنوان

قدرتی داری که از بقیه پنهونش کنی مثل رازی که نتونی به کسی بگی🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 53 پست
میتونم در قوطی ترشی و مربا رو خودم تنهایی باز کنم

💪💪💪

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدرت به دست آوردن دل مردها. البته ازش استفاده نمیکنم چون متاهل و متعهدم

اووووووووووووو بابا کاریزماتیک🔥🔥🔥

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
وای چه جالب بعضی وقتا منم همچین چیزایی میاد به نظرم ولی واقعی یا کیک بودنشو نمیدونم

دیگه باید  دورادور پیگیری کنی بفهمی واقعنی اونجور شده یا نه

من چندییییین بار پیش اومده و همشم درست دراومده متاسفانه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دیگه باید  دورادور پیگیری کنی بفهمی واقعنی اونجور شده یا نه من چندییییین بار پیش اومده و همشم ...

میتونی منو شوهرمم بگی؟

اووووووووووووو بابا کاریزماتیک🔥🔥🔥

جالب اینجاست که فقط با تعداد خیلی کمی از خانوما می تونم رابطه ی خوبی برقرار کنم و اصلا قدرت به دست آوردن دل خانوما رو ندارم مگر اینکه خانوم های بسیار منطقی و کمتر احساسی باشن

میتونی منو شوهرمم بگی؟

والا چون هیچوقت در این مورد خبر خوب نیومده توی سرم  دیگه ترجیح میدم این کارو نکنم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

جالب اینجاست که فقط با تعداد خیلی کمی از خانوما می تونم رابطه ی خوبی برقرار کنم و اصلا قدرت به دست آ ...

منم رابطم با پسرا بهتره ولی خیلی خوشگل نیستم که بخوان یک دل نه صد دل عاشقم بشن

والا چون هیچوقت در این مورد خبر خوب نیومده توی سرم  دیگه ترجیح میدم این کارو نکنم

هرچی اومد به ذهنت بگو خواهش میکنم

منم وقتی طرف حرف میزنه میتونم بفهمم دروغ میگه یا راست   تشخیص میدم طرف دوسته یا دشمن

این خیلی خوبه من دوهزاریم دیر میوفته

من دقیقا هرکس میخاد توی فامیل فوت کنه یکی دو هفته قبل خاب میبینم دقیقا دوهفته پیش یکی از فاملامون تو خوابم گفت کفن و.. اماده کنید من رفتنی ام بنده خدا هفته پیش فوت کرد و تکرار این قضیه...