2777
2789
عنوان

مامان کلاس اولیا بیایین😭

143 بازدید | 17 پست

خانوما بچه شما روونه تو درس یا لنگ میزنه یا چلاق میزنه😑این داداش من اصلا به فکر بازیگوشیه و فکر درس نیس هرچیم لازم باشه مامانم براش خریده روون شه ولی انگار نه انگار چیکارش کنیم موندم به خدااا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سال اول ‌تمرین تکرار و صبر و تشویق همین ها فقط کمک‌میکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

پسرا خیلی تنوع طلبن مثلا بگو بیا با خمیر بازی حروف درست کنیم بیا رو شن یا نمک بنویسیم بیا با کارت الفبا بنویسیم بیا چشم بسته بنویسیم خیلی هم اهل رقابتن یعنی بگی ببینیم کی بهتر مینویسه خوششون میاد

بعد نوشتن روی تخته وایت برد یا تبلت جادویی رو بیشتر دوست دارند چون راحت تره 

با گوشی تایپ کردنم براشون جالبه 

همیشه بعد درس یچیزی بهش بدید که خوشش بیاد یعنی اول درس بعد بازی یا خوراکی یا هر چی 

پسر همسایه ما هم خیلی شیطون بود تو کلاس اول ولی وقتی خرداد ماه قبول نشد از اینکه دوستاش رفتن کلاس بالاتر این همون دوباره باید اول بخونه خیلی سرخورده شد 

یعنی خجالت میکشید

خلاصه اون بچه الان صلاح خودشو نمیدونه 

نه اینم جواب نداده روش از خداشه

پسر من هم همینه امسال دومه با پایه خیلی ضعیف الان یک ماهه مدرسه نفرستادم دارم باهاش تو خونه کار میکنم از پایه،،،،، یکم تازه داره راه میوفته من هم موندم چ کنم

من معلم کلاس اولم مشکل  داداشت چیه عزیزم.

مثلا ریاضی

بهش میگم تو ۱۱تا چندتا بسته ۱۰ تایی هست میگه سه تا با اینکخ دورشو خط میکشم میگم این یک بسته ده تایی چندتا داریم میگه ۳.۶نمیدونم چند

هرچیو میگه الاه همون یا میگه اینجوریه ۲

یا میگیم بنویس۲،،،،،۶ مینویسه میگیم ۴ بنویس ۹ مینویسه تکراررررر میکنیم مینویسه بازم نمیدونه فقط کپی میکنه☹️چی بگم  دیگه

کارت امتیاز اینا هم رو بچه های این سن جواب میده مثلا بابت هر درس نوشتن بهش یه کارت امتیاز بدید که با جمع کردن اونا به خواسته هاش برسه اولش از تعداد کم شروع کنید مثلا 3 تا کارت بعدش اروم اروم تعداد رو ببرید بالا تا وابستگیش کم بشه