دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ن خدارو شکر .چهار روز بعد قرص خونریزی داشتم به مدت ۶ روز.
اما ماه بعد عقب افتاد ۲ هفته مجبور شدم ازمایش بدم .ازمایشمم دوبار تکرار شد هر سری میگفتن مشکوک .
ولی تو باردار نیستی عزیزم خیالت راحت عقب انداختنت هم حتما دلیل دیگه ای داره🤝🌸
میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
ن خدارو شکر .چهار روز بعد قرص خونریزی داشتم به مدت ۶ روز. اما ماه بعد عقب افتاد ۲ هفته مجبور شدم از ...
من فعلا ۸ روز هست بعد از قرص و دوروزه که پریودم شدید هم هست اما با این شرایطی که گفتی خیلی استرس گرفتم پس دکترا که میگن اگر ۵ روز تا ۱۴ روز بعد قرص پریود شدید داشتین یعنی حامله نیستین اون چی یعنی احتمالش باز هست؟ شما چند ساعت بعد از نزدیکی قرص خوردین
من فعلا ۸ روز هست بعد از قرص و دوروزه که پریودم شدید هم هست اما با این شرایطی که گفتی خیلی استرس گرف ...
دو سه ساعت بعد .
ن عزیزم نگران نباش احتمالش تو موردی ک تو گفتی خیلیییی کمه خیلی .
الان هورمونات بهم ریخته .از طرفی ام استرس داری برای همین عقب انداختی♥️👌
باردار نیستی .من چون همیشه منظم بودم شک کردم..
میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....