2777
2789
عنوان

جهان ناعادلانه است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 39 پست
قرار نیست سرنوشت ها مثل هم باشه! هرکسی باید در مسیری جدا قرار بگیره در مورد اون مثل شما :بچه و ... ...

میدونم اینکه بعضیا بی فکر بچه دار میشن تقصیر پدر مادره....... 

ولی خدا میتونه یکاری کنه حداقل بچه ای بوجود نیاد

وقتی که خانواده شرایطشو ندارن.......اعم از مالی و روحی........ 

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

کسی که در سرنوشتش بچه دار شدن نباشه هرکاری کنی نمیشه قرار نیست هر تلاشی هرچیزی جواب بده شاید قسمت ...

چرا فک میکنین خدایی هست ک برای بقیه صلاح تعیین میکنه یا چیزی ب اسم سرنوشت وجودداره!!!! خیلی عجیبه این حرف توی این قرن.....همه چی زندگی دست خود انسانه حتی تضادهایی ک بهش برمیخوریم خالقش خودمون هستیم، اگ خدا ذره ای توی زندگی من نقشی داشته باشه حتی ۱صدم درصد باید بابت همون ۱صدم درصد ب من پاسخگو باشه، آیا همچین چیزی ممکنه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا فک میکنین خدایی هست ک برای بقیه صلاح تعیین میکنه یا چیزی ب اسم سرنوشت وجودداره!!!! خیلی عجیبه ای ...

اینکه شما اعتقاد داشته باشی یا نه نظر شماست و برای من قابل احترامه🌹

اما من، خودم به شخصه حضور خدارو خیلی درک کردم

اینکه چقدر کمکم کرد تنهایی از پسِ مشکلات بربیام

مثل یک انرژی که درونِ ما فعال میشه. اینکه اگر ما خالق یک چیز باشیم پس خالق ما که خواهد بود؟

خب همین که قسمتش نیست یعنی زندگی عادلانه نیست دنیا اگه عادلانه بود همه باید مثل هم میشد شرایطشون

مثل هم شدنشون پیشکش

فاصله ادمها توی نا عدالتی از زمین تا اسمونه......... 

گاهی این سوالات به ذهنم میاد اما به پوچی میرسه. بهتره فکر نکنیم به راهمون ادامه بدیم شاید به اون مع ...

🤷🤷نمیدونم واقعا در زندگى ب نقطه ای رسیدم که باور کردن درست و غلط برام سخت شده

اینکه شما اعتقاد داشته باشی یا نه نظر شماست و برای من قابل احترامه🌹 اما من، خودم به شخصه حضور خدار ...

قطعااااا خدا وجودداره من باتمام وجودم بهش اعتقاد دارم، ولی اینکه سرنوشت کسی از قبل توسط خدا تعیین شده باشه بیشتر شبیه قصه هاس.امکان نداره همچین چیزی یعنی جبر مطلق....اگ خدا برای من چیزی تعیین کنه حق نداره از من بازخواست بکنه راجع ب زندگی ک هیچ نقشی توش نداشتم....من معتقدم ب اینکه ۱۰۰درصد زندگی رو خودمون میسازیم

قطعااااا خدا وجودداره من باتمام وجودم بهش اعتقاد دارم، ولی اینکه سرنوشت کسی از قبل توسط خدا تعیین شد ...

بله درسته. اینم حرفیه🌹

فکر میکنم پنجاه پنجاهِ 

یک چیزهایی از قبل تعیین شده و 

بقیه اش قطعاً دست خود ماست.