2777
2789

یه پول قلمبه اومد رفتیم کربلا!😍

همسرم زیارت عاشورا کامل میخوند ۴۰ روز با وضو

صد سلام و صد لعن + دعای علقمه

بعد ۲۵ روز رفتیم کربلا! ب ۴۰ روز نرسید

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊

من هر بار به نیت مشکلی زیارت عاشورا خوندم برام معجزه کرد دادگاه باخته رو کلا به نفع من تمام کرد،خودم باورم نمیشد قربون آقا برم بعد نماز صبح میخونم دیگه خاطرم نیست چند روز خوندم

من باتو پراز نورم من باتو پراز راز من بی‌تو ولی حنجره ای خالی از آواز، (جنگ بلد ولی صلح طلب) (اصیل که باشی اهل خودنمایی نیستی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پول قلمبه اومد رفتیم کربلا!😍 همسرم زیارت عاشورا کامل میخوند ۴۰ روز با وضو صد سلام و صد لعن + د ...

زیارت عاشورا با شیوه آیت الله حق شناس خوندن؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
زیارت عاشورا با شیوه آیت الله حق شناس خوندن؟

همین مدلی که بهتون گفتم 

شباهت به همین شیوه که میگید داره

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊