2777
2789
عنوان

کدبانو های مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 250633 بازدید | 3228 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مساااااااااااااااابقه نینی سایت

تا ساعت 5 برنده اعلام میشه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=653002&postID=25557854#25557854
تو اگر در تپش ابر خدا را دیدی، همتی کن و بگو ماهی ها، حوضشان بی آب است.
روش تهیه انار پلو غذای ویژه شب یلدا
هر خانواده ایرانى در هر جایى به سبک آداب و رسوم نیاکان خود براى یلدا شام تهیه مى‌کند. شام یلدا معمولاً یکى از خوش خوراک‌ترین غذا‌هاى اقوام مختلف است.

غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است. اما در برخی استان‌ها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانى‌ها یا سبزى پلو درست مى‌کنند یا ترشى تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهى سفید و یا ماهى دودى مى‌گذارند.

اما در شیراز غذاى ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازى‌ها معمولاً براى شب یلدا سفره پهن مى‌کنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره مى‌گذارند.

انار پلو نیز یک غذای خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می‌باشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می‌کنید.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/269dd103ee0dd9e11.jpg

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج ۲ پیمانه

انار دانه شده یک و نیم پیمانه

خلال پسته یک سوم پیمانه

گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه

پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا‌خوری

کشمش پلویی نصف پیمانه

زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه انار پلو برای شب یلدا :

* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید

بقیه کارهای یلدا سمت چپ همینجاست نگاه کنید:

http://banoofa.com/anar-rice-yalda/
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
آپلود عکس

دلمه به
از برنامه اشپزی تلوزیون.گفت غذای ارومیه هستش.

لپه ور پختم.پیاز داغ درست کردم.بعد گوشت چرخکرده ریختم تفت دادم.لپه رو ریختم تفت دادم.دارچین و نمک و فلفل
به رو خالی کردم.توش رو پر کردم.
تو قابلمه شیره انگور با اب قاطی کردم.نمک و فلفل زدم و با شعله خیلی کم گذاشتم پخت.

خودش کوشت تکه ی ریخت و ریش ریش کرد
خالی کردن به سخت بود. و برای من کلفت بود بازم باید خالی میکردم.خوشمزه بود
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
آپلود عکس

کاکا

آپلود عکس
کباب تابه ای یونا

آپلود عکس
ماهیی

سوپ بروکلی عالیییییییی
آپلود عکس

پیاز رو کمی تفت دادم.بعد سیب زمینی نگینی و بروکلی رو هم کمی تفت دادم.با شیر و اب مرغ گذاشتم پخت.بعد با گوشت کوب برقی میکش کردم.
روش هم ابلیمو چکوندم.محشر بودهااااااااا اگه بروکلی دوست دارین.
بچه ها من عذرخواهی می کنم بی دعوت اومدم تو...

من غذاهاتون رو دیدم سر ظهری هم حظ کردم هم حسابی گشنم شد.

عالی بود همش عالی

فقط یه سوال من بچه دو ساله دارم گاها واقعا وقت نمی کنم شام ساده ساده هم درست کنم می شه راهنمایی کنید چی کار می کنید با بچه که شکر خدا فرصت هنر نمایی های اینجوری داری

واقعا دارم از کمبود وقت افسردگی می گیرم
منم خیلی وقتا هست که وقت کم میارم مخصوصا زمانی که چند ساعتی و بیرون از خونم و باید شب و دیرتر بخوابم یا صبح زوتر پاشم تا به برنامه زندگیم برسم.
بلاخره برای هممون پیش میاد ناراحت نباش
سارا جون خوش اومدی عزیزم.
سر کار میری؟

دیگه کمبود وقت رو اکثر مادرها دارن.هر کدوم به نوعی.
من معمولا برای خودمون شام درست نمیکنم.برای یونا هم از صبح مشخص میکنم که یا غذای ظهرش رو بیشتر درست میکنم.یا اینکه بعداز ظهر درست میکنم .
اه یه عالم نوشتم همش پرید.....
خلاصه حرفام این بود که بعداز ظهر که داریوش خوابه من شام میدرستم...و جالب اینه که ما با این وقت کممون نی نی سایت هم میریم
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)