2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کل خانوادم و شوهرم خواب میبینن بچم دختره. ولی خودم علائم پسر رو دارم. مثلا یه طرف سینم یکم بزرگتره.ر ...

علایم من تقریبا بر عکس شماست ان تی گفت شباهت زیاد به دختر میده ولی هفته قبل رفتم انومالی گفت صددرصد پسره

آها چه خوب،بچه من چهارسالشه،هنوز نمیتونم بچه دوم بیارم،شرایط زندگیم اوکی نیس

من خودمم قبل حاملگی دومم میگفتم بچه اولم باید بزرگ بشه مدرسه بره تا دومی رو بیارم. حتی شوهرم میگفت بچه اولم دانشگاه بره بعد دومی رو بیاریم  ولی خواست خدا الان حامله شدم اصلا پشیمون نیستیم خداییش. میگیم عیب نداره باهم بزرگ میشن باهم رفیق میشن باهم همبازی میشن خودشون باهم بزرگ میشم تا چند سال دیگ استراحت میکنیم. ما خودمونم مستاجریم . اگ بخاطر خونه منظورته بنظرم بیار . بچه اولت ۴ سالشه میتونه کمکت باشه

من خودمم قبل حاملگی دومم میگفتم بچه اولم باید بزرگ بشه مدرسه بره تا دومی رو بیارم. حتی شوهرم میگفت ب ...

خوب کاری کردی،خدا کمکت کنه،نه بخاطر خونه نه،بخاطر مسائل دیگه،کاش مشکلم خونه بود

آخرش قشنگه  
منظورم بچه اولتونه

علائم بچه اولم و دومم مثل هم بود ک بالاتر نوشتم. با این تفاوت ک حاملگی اول بدجور یبوست میشدم از درد همش تو تشت آب می‌نشستم و مسکن میخوردم. ولی دومی کاملا برعکس ببخشید همش حالت اسهال دارم. ولی هر دو دوره نه بالا می‌آوردم نه ویار ب غذای خاصی داشتم. پوستم هر دو دفعه صاف و بدون جوشه