در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
من یه پسر دارم دختر خیلی دوست دارم. ولی بخاطر پسرم دلم میخواد اینم پسر باشه که تو شهر غربت هستیم رفیق هم باشن بیرون هوای همو داشته باشن. تو مدرسه رفیق و پشت هم باشن. ولی بازم میگم جفت جنسیت برام عزیزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه پسر دارم دختر خیلی دوست دارم. ولی بخاطر پسرم دلم میخواد اینم پسر باشه که تو شهر غربت هستیم رفی ...
عزیزم😍
امیدوارم هرچی تو دلته به صلاحت هم باشه و اتفاق بیوفته
خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
ااااا چقد بچت خجالتی بود گفت شوشولمو نبین دکتر بچه بد حتما جواب امروز رو بهت میگم
نه بابا مثل باباش تنبله حال نداشت تکون بخوره سه بار بلند شدم رفتم راه رفتم شیرینی خوردم که یه ذره نیم رخشو نشون بده اخرم بزوریه تکون ریز به خودش داد پشتش به مابود نیم رخشو نمایان کرد
کل خانوادم و شوهرم خواب میبینن بچم دختره. ولی خودم علائم پسر رو دارم. مثلا یه طرف سینم یکم بزرگتره.رنگ هالش تیره شد. صورتم اصلا جوش نزده پوستم صاف موند. طبع بدنم خیلی گرم تر شد . همه تو خونه میگن پنجره رو ببند یخ کردیم من میگم نه من دارم آتیش میگیرم خیلی تشنم میشه زیاد آب میخورم.ولی دلم میگ دختره