2777
2789

اگه پدرشوهر و مادرشوهرتون خوش مسافرت باشن، ینی اخلاقشون تو سفر خوب باشه، و خرج کنن(البته پا به پای شوهرتون) ینی مثلا یبار هزینه غذا رو شوهرتون بده یبار پدرشوهر، هزینه محل اقامت رو باهم بدن

حاضر میشید اغلب مسافرتا رو باهم باشید؟

البته مشکلات زیادی هم دارم باهاشون، ولی تو سفر خوبن معمولا و دخترم دوسشون داره

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر همسرم فوت شدن

حاضرم تمام سفرهای دنیا رو با مادرهمسرم برم و هزینه هم خودم بدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من چاره‌ی دیگه‌ای ندارم همیشه باید باهاشون برم

مادرشوهرمم از وقتی راه میوفتیم تا وقتی برسیم فقط میناله

شوهرمم با باباش دعوا میکنه

کاش خدا منو از وسط اینا نجات میداد

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

۲ تا مسافرت چرا 

ولی اغلب اصصصصلا 

من با مامان بابای خودم حال نمیکنم برم مسافرت تاحالا تعارفم نزدم بهشون چه برسه به اونا 

حتی اگه ناراحتم بشن خوشی خودم مهمتره

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
پدر همسرم فوت شدن حاضرم تمام سفرهای دنیا رو با مادرهمسرم برم و هزینه هم خودم بدم

کاش میشد من بیام پیش تو زندگی کنم.. چقد خوبی

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد