2777
2789
عنوان

اخه درد دلمو ب کی بگم😔 😭

161 بازدید | 2 پست

مامانا 2 تا بچه دارم کوچیکه دو ماهو چند روزشه ک یک ماهم نیست ویروس گرفت الان بچه بزرگمم مریض شده داده به من با اینکه رعایت کردم و ماسک زدم باز گرفتم امروزم بچه کوچیکم از صبح بی حال و خوابالو ب زور بیدارش کردم شیر خورده دختر بزرگم ب قدری ضعیف شده ک نگاه میکنم دلم کباب شده نمیدونم دیگه چجوری از بچه هام مراقبت کنم دیگه انقد مریض نشن

سیستم ایمنیشون ضعیف که زود مریض میشن. 

من‌تو همین نی نی سایت خوندم‌که شربت ایمینیوس برای تقویت سیستم ایمنی بچه ها خوبه. حالا شما میبری دکتر این شربت رو هم بپرس یا از داروخانه بپرس

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

عزیزم بچه ها تا دوسالگی معمولا دویست نوع سرماخوردگی را میگیرن.این برای اینه که باید در مقابل انواع ویروس سرماخوردگی واکسینه بشن.ناراحت نباش.

منم دخترام پشت سر هم بودن ،دوتاشونم کوچک ما تکون میخوردیم اینا مریض میشدن.منم حساس.اعصابم خرد میشد.انقدرم وسواس داشتم و رعایت میکردم باز مریض میشدن.فکر کن میخواستم برم مهمونی اول میپرسیدم کسی مریض نیست بعد میرفتم یه وقت اینا نگیرن.ولی بچس دیگه.سخت نگیر من که خیلی حرص خوردم ولی الان ۹ و ۸ سالشونه دیگه خیالم کمی راحته.فقط میوه زیاد بهشون بده.سعی کن مریضن خوب استراحت کنن و دوره مریضی طولانی نشه.

اگه جایی بچه مریض هست نرواونجا.من که از همه جا محردم بودم.

این دورانم میگذره.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .