2777
2789
عنوان

چاقی و اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 31 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رژیم مناسب سنت و ورزش حتما داشته باش وگرنه سنت ک بره بالا میشی هم وزن من دیگه باید جونت بالا بیاد ب ...

روش لاغر شدنت چیه

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
من یه رژیم شوک گرفتم امروز روز اولشه  گفتن تو سه روز ۳ الی ۵ کیلو کم میکنم  سه روز دیگه ...

کدوم رژیمو؟سیب زمینی ماست؟

چرا نشهههه  کار نشد نداریم والا تو تلاشتو بکن میشه عزیزم

چشم

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
ممنونم🌺🌺

عزیزم تا جایی که من اطلاع دارم 

برای چاق شدن 

ورزش های هوازی انجام بده 

مثلا نیم ساعت

بعد بلافاصله بعد ورزش بدون وقفه سیب زمینی سرخ کرده بخور

درجا جذب میشه و به مرور زمان چاق میشی

معمولا جواب میده 

مگه اینکه کلا استعداد چاقی نداشته باشی

قرص اشتها آورم هم هستش

خیلی غذا نمی‌خورم بیشتر خوراکی می خورم

جای چیپس پفک چیزای سالم بخور مث گردو کشمش بادوم منم خیلی چیپس پفک میخوردم الان دوهفتس لب نزدم یه کرانچیم دارم توخونه نگاش میکنم حالم بهم میخوره

روش لاغر شدنت چیه

بدنسازی و رژیم

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
سلام ببخشید گروه چاقی هم دارید؟

برا چاقی یه هفته مرتب تن ماهی با روغنش بخور من اونجوری چاق شدم الان دنبال لاغر کردنم حواست باش زیادی نخوری

خیلی غذا نمی‌خورم بیشتر خوراکی می خورم

دعوات کنم؟

نکن دختر بد

دوست داری سنت ک رفت بالا نتونی خوب راه بری؟شکمت اویزون شه رو پاهات؟رابطه خوب نداشته باشی؟حتی برای دستشویی رفتنم سختت باشه؟اگه دوست داری همه اینارو

الان خوراکی بخور تا بشی 120 کیلو