2777
2789
عنوان

شماهم همینطوری هستید?

171 بازدید | 15 پست

منو شوهرم نمیتونیم باهم جدی باشیم و همیشه در حال شوخی کردن و کتک کاری هستیم جوری ک از نفس میفتم ما عادی هستیم یا ن 

واقعا واسم سوالههه فقط متهلا کامنت بزارن 

قد من نیستی با قد بلند😎...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندوقته ازدواج کردین؟مسائل مهم زندگیتون رو چطور حل و فصل میکنین؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2803

متاهل نیستم ولی توی رابطم خانواده ها هم میدونن فکر کنم نامزد حساب بشه ما هم همینیم🤕

دیروز سرم شلوغ بود زنگ زدم بهش داشتیم صحبت میکردیم من فقط زنگ زده بودم تولدشو تبریک بگم 

یهو دیدم گفت دوست دارم حرف بزنیم گفتم باشه گفت خب جوجه بمون تا من موهامو حالت بدم سشوار بکشم بعد حرف بزنیم 

یک ساعت صدای سشوار میومد آخرش قطع کرد بعد گفت دوست داشتم اذیتت کنم 

یا قهر کنیم بعد دو دقیقه یکیمون میگه چرا حرف نمیزنی مگه قهری میزنیم زیر خنده😑😂

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
2804

ما شاید۶۰درصد اینجوری باشیم  بقیه  مواقع جدی.هم اینکه ادم همیشه حوصله شوخی نداره‌.هم اینکه زندگی چالش های جدی داره که با شوخی و خنده حل نمیشه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ما شاید۶۰درصد اینجوری باشیم  بقیه  مواقع جدی.هم اینکه ادم همیشه حوصله شوخی نداره‌.هم اینکه ...

خب پس خیالم راحت شد ماهم گاهی وقتا منظورم ک تو دعوا و بحثا نیست ک عین دیونها بخندیم اما وقتایی ک باهم خوب باشیم و مشکلی نباشه اینطوری هستیم 

قد من نیستی با قد بلند😎...

ما هم شوخی داریم و هم جدی با هم حرف می زنیم به وقتش.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
2805
خب پس خیالم راحت شد ماهم گاهی وقتا منظورم ک تو دعوا و بحثا نیست ک عین دیونها بخندیم اما وقتایی ک باه ...

خداروشکر عزیزم خیلیم عالیه اینجوزی اتفاقا زن و شوهر باید رفیق هم باشن.عشقتون پایدار

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
2801