2777
2789
عنوان

کجای زندگی خدا دستتون رو گرفته..⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 55 پست

نمی‌دونم چرا با اون اعتقادات قوی،

با اون روحیه ی شاد، 

با کلی رتبه ی تحصیلی 

فعالیت تو حوزه ادبیات نمایشی و رتبه‌ش.. 

راه‌یابی به . .

یهو ورق زندگیم باید برگرده..!

تیت شخصیت سنجی دادم تو یه مؤسسه معتبر 

افسردگی ۷۰ درصد..

استرس و اضطراب ۹۳ درصد!!!

اعتماد به دیگران ۱۱ درصد...

یهو از لحاظ عقیدتی زیر و رو شدم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم فقط یه تعداد کمی مثل امثال من خار داریم..🚶🏾‍♀️

بارها و بارها دستمو گرفته، چندین بار معجزاتی برام رقم زده که برای هر کی میگم میگه توهم زدی.

اشتباه نکن، قطعا بدون حمایتش نمیتونیم قدم از قدم بر داریم، بقول پروین اعتصامی: دست حق را دیدی و نشناختی

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

برم نمازمو بخونم چطور میتونم وقتی که کمکم کرد منو از بدتریییییییین لحظه نجات داد که اگر کمکم نمی‌کرد فقط مرگ کمرنگش می‌کرد بازم ناشکری کنمو نمازمو نخونم 😭خدایا شکرت، اسی ممنون بابت این تاپیک به خود اومدم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من؟ اینقدر اون لحظه احتیاج به خدا داشتم که گوشیمو خاموش کردم از همه دور شدم فقط هزاران هزار بار حتی ...

درکت میکنم خودمم تو این شرایط بودم ، فقط زیر یه درخت میشستم زل میزدم به خاک و اسمون فقط صداش میکردم با هر اسمی که داشت صداش میزدم اونقدر که تمام اسامیش رو حفظ شدم ولی اونقدر حضورش نزدیک شده بود و سبک شده بودم که حس میکردم اون مشکلات فقط برای این بوده من  اون حضور رو حس کنم

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
درکت میکنم خودمم تو این شرایط بودم ، فقط زیر یه درخت میشستم زل میزدم به خاک و اسمون فقط صداش میکردم ...

بله درسته من اون لحظه فقط میگفتم تویی که میتونی کمکم کنی هیچکس دیگه نیست فقط تویی این مشکل فقط به دست تو باز میشه چجوری توضیح بدم من تماااااام وجودم سلول به سلول خدارو صدا میزد در این حد بودم هنوز که یادش میوفتم بازم ذره به ذره سلول به سلول خداروشکر میکنه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کاش بتونم این حسی که تجربه کردی رو تجربه کنم..

ان شاءالله خدا همیشه کمکتون کنه

من؟ اینقدر اون لحظه احتیاج به خدا داشتم که گوشیمو خاموش کردم از همه دور شدم فقط هزاران هزار بار حتی ...

واقعاااا چیشد معجزه شدش.؟

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  
واقعاااا چیشد معجزه شدش.؟

اسمشو نمیدونم چی بزارم بوم معجزه بگم معزجه ای بزرگ چی بگم واقعا نمیدونم...فقط دلم میخواد با ذره به ذره بافت به بافت بدنم جوری که قلبم از شدتش محکم تر بتپه خداروشکر کنم

خدا تو تمام زندگیم باهام مدارا کرده. این رو همیشه اعتراف میکنم انشاءالله.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
یه قسمت از زندگیم که اگر دستمو نگرفته بود بیچاره بودم دیگه نباید زنده میموندم هنوزم که هنوزه سجده شک ...

سلام عزیزم معجزه ای که خدابراتون رخ داد چیز غیرقابل باور بود یعنی محال وغیرمنطقی بود ممنون میشم جواب بدین