2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلاق بگیرید از همچین مردایی 

چ جالب بیماری رو روش اسم غیرت میذارند خودشونو خام کنند

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
نه واقعا آدم دعوایی نیست خیلی خوش اخلاقه ک

😂شما خودت میگی توو چشا مردم نگاه میکنه تا بره دعوا کنه

خودتو گول میزنی عزیزم؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اینکه نگاه بقیه رو چک کنه برای دعوا غیرته؟خیر اشتباه متوجه شدین🤦🏻‍♀️

من راجب همسر ایشون حرفی نزدم

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
منم داشتم راجع به زیادیش حرف میزدم دیگه    

خب اولش توضیح ندادی در چه حدی هست

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
😂شما خودت میگی توو چشا مردم نگاه میکنه تا برا دعوا کنه خودتو گول میزنی عزیزم؟

نه عزیزم آدم دعوایی یعنی همیشه دنبال دعوا باشه ایشون اولا خیلی خوش اخلاق و مهربونه و دوما فقط اینکه کسی بهم نگاه بد کنه بدش میاد 

بعدشم اگه راهکاری ندارین میتونین چیزی نگین و اعصاب مردمو خورد نکنین.

من راهکار خواستم 

.
نه عزیزم آدم دعوایی یعنی همیشه دنبال دعوا باشه ایشون اولا خیلی خوش اخلاق و مهربونه و دوما فقط اینکه ...

راهکار مشاور یا روانشناسه عزیزم

ببرش تا اگه لازمه با صحبت یا دارو درمان بشه

اینکه تو خیابون برای دعوا قدم برداری واقعا خطرناکه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2810