2777
2789
عنوان

بازم پریود شدم چ دردی ازین بالاتر

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 29 پست
دکتر رفتی

آره تیروئید کم کار دارم با پرولاکتین بالا ولی بازم امیدوار بودم چون خیلی ها با تیروئید کم کار باردار شدن و خواهر شوهرم با پرولاکتین بالا باردار شد ولی من 😭😭😭😭

۳۰ سال ۵ ماهه

خوب اصلا نگران نباش تا یک سال کاملا طبیعیه

عجله نکن

فقط روی این مسئله تمرکز نکن

مثل قبل باش فقط از دهم سیکل تا بیستم یک شب در میون اقدام کن 

و سر خودت رو به یه چیزی گرم کن

آزمایشهای قبل بارداری رو دادی؟اسیدفولیک میخوری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم استرس نداشته باش استرس از همه چی بدتره.من با اولین اقدام باردار شدم چون هم استرس نداشتم هم روز ...

منم به درد استارتر دچارم😭😭😭😭

شما تخمک‌گذاریتو از چه علائمی متوجه شدی

من ۸ ساله با هر پریود شدنم گریه میکنم . الهی شما ماه بعد بارداری عزیزم ‌.درمورد خودم گفتم که ببینی بدتر از تو هم هست عزیزم و گریه رو بس کنی 

الهی خیلی زود خبر بارداری رو تاپیک بزنی

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

سلام دوستان

من هم در حال آماده شدن برای اقدام به بارداری هستم و تصمیم دارم یک مکمل خوب برای بهبود کیفیت تخمک ها و تامین ریزمغذی ها استفاده کنم.

با مشورت دوستان و مشاوره ای که با دکتر داشتم اوابوست و فرتیل اید بانوان بهم معرفی شد ولی می دانم کارخانه ی تولیدکننده اوابوست و فرتیل اید داروی دیگه ای رو هم داره که دارای ترکیبات این دو تا هست (و حتی از مجموع این دو کامل تر) به اسم اف اچ پرو بانوان که اگر این استفاده بشه دیگه نیازی نیست دو تا مکمل مجزا استفاده بشه.

اما قیمت اف اچ پرو نسبتا بالاست.

توی هر قوطی 180 تا کپسول هست و قیمت یک قوطی سه میلیون و صد و بیست و چهر هزار تومن هست یعنی تقریبا هر کپسول 17،355 تومن.

من نصف تعداد کپسولی که در قوطی هست رو لازم دارم می خواستم ببینم کسی از دوستان هست که نصف دیگه رو استفاده کنه و با هم صورت مشارکتی مکمل رو تهیه کنیم؟

این رو هم اضافه کنم که اف اچ پرو مردان هم هست و ان شاء الله قصد داریم اون رو هم برای همسرم تهیه کنیم که به کیفیت و تحرک اسپرم کمک کنه

یک قوطی اف اچ پرو مردان هم 180 تا کپسول داره و قیمت اش سه میلیون و پانصد و بیست تومن هست یعنی هر کپسول تقریباً نوزده هزار و پانصد تومن

از یک قوطی اف اچ پرو مردان هم من 90 تا بیش تر لازم ندارم. اگر کسی می خواهد برای همسرش مکمل باروری خوبی تهیه کنه به صورت مشارکتی این رو تهیه کنیم

اف اچ پرو مردان هم از همان برند فیرهون هلث هست که کانت بوست و موتیلیتی بوست رو تولید کرده و ترکیبات اف اچ پرو مجموعه ای از کانت بوست و موتیلیتی بوست به صورت یک جا هست و حتی شاید کامل تر از مجموع این دو