2777
2789
عنوان

دکتر حمیدرضا مفرد

35851 بازدید | 32 پست

بالاخره با کلی تحقیق برای بعد از عید میخوام پیش دکتر حمیدرضا مفرد بینیمو جراحی کنم 

کسی اینجا پیشش عمل کرده 

تو کامنتاش خیلی بازخورد مثبت داشت کاراشم خیلی خوبه بنظرم مشاوره که شدم گفتن فروردین ایران نیستن و برای اردیبهشت برام نوبت میزنن 

فکر کنم نسبت به بقیه دکترا عمل های موفقش خیلی بیشتره 

بسلامتی عزیزم ،دوستم و دخترش قبلن که کرج بود پیشش عمل کردن خدایی عااالی شده  الان هزینه اش چقد ...

خوب خدارو شکر

بینی من گفتن گوشتی گفت حدود پنجاه و هشت تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووه دوست من پنج سال پیش عمل کرد ده تومن بود  منم انقد دلم میخواد بتونم عمل کنم

باورتون میشه من ده ساله میخوام عمل کنم 

آنقدر تحقیق میکنم بعد میترسم کلا میذارم کنار بعد دوباره فکرشو میکنم دوباره دنبال دکتر خوب میگردم باز نگران میشدم‌

ولی الان دیگ دلمو میخوام بزنم به دریا با ترسش دارم کنار میام 

خدا کنه فقط خوب بشه از الان دل دل میکنم برای اردیبهشت

باورتون میشه من ده ساله میخوام عمل کنم  آنقدر تحقیق میکنم بعد میترسم کلا میذارم کنار بعد دوبار ...

عزییییزم ان شاالله که عااالی میشه کیف میکنی خودتو میبینی ، من اگه پولش باشه همین الان عمل میکنم اصلااا نمی‌ترسم چون کار دکتر مفرد و دیدم هم دوستم ودخترش هم خواهر دوستم هم زنداداشش کلن خونوادگی پیشش عمل کردن بی نقص شده 

عزییییزم ان شاالله که عااالی میشه کیف میکنی خودتو میبینی ، من اگه پولش باشه همین الان عمل میکنم اصلا ...

وای ممنون عزیز دلم ان شالله خیلی زود شرایط شما هم جور بشه و عمل کنی 

چقدر دلگرمم کردی نسبت به دکتر خیالم راحت شد یک دنیا ممنون عزیز دلم

وای ممنون عزیز دلم ان شالله خیلی زود شرایط شما هم جور بشه و عمل کنی  چقدر دلگرمم کردی نسبت به ...

ممنونم ، خواهش میکنم فداتشم کاری نکردم چیزی رو که دیدم گفتم ان شاالله که همییییشه دلت شاد ولبت خندون باشه 

سلام عزیزم شما جراحی کردین

سلام نه عزیزم برای اردیبهشت سال بعد نوبت زدم چون فروردین دکتر خارج از ایران هستن 

من چون به بینیم بوتاکس زده بودم گفتن حداقل باید یک ماه بگذره از بوتاکس بعد جراحی بشه که یک ماه بعدش میشد اواسط اسفند ماه ک چون دوست نداشتم تو عید بینیم چسب داشته باشه گفتن دکتر ک فروردین خارج از کشوره برای اردیبهشت باید نوبت بزنم

عزیزم اردیبهشت جراحی کردی؟ خوب شد بینیت؟

سلام نه عزیزم اردیبهشت قراره برم دو سه ماه دیگ ان شالله 

من چون به بینیم بوتاکس زده‌بودم گفتن باید یک ماه بگذره حداقل چون میخورد به اواسط اسفند که چون دوست نداشتم تو عید بینیم چسب داشته باشه گفتن دکتر فروردین خارج از کشوره برای اردیبهشت باید‌نوبت بزنم