2777
2789
عنوان

دوقلو پسر باردارم🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 27 پست
باورت میشه منم خاب دیدم حامله هستم منم دقیقا قشنگ حس کردم بعد وقتی از خاب بیدارم شدم تا پنج دقیقا با ...

وای ولی باحال بودا😂😂 اینا که بدنیا اومده بودن اون فامیلمون که ازش بدم میاد یکیشونو بغل گرفته بود من حرص میخوردم از خواب پاشدم😂🤦‍♀️

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب زودی ب آرزوت میرسی و به احتمال زیاد در آینده دوقلو پسر با زایمان راحت داشته باشی

ایشالا ایشالا😁

وای نه من دختر میخوام قرتی باشههه🥲😂

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱
ممنم چنوقت پیش دیدم بچه زاییدم بعد خیلی ریلکس گذاشتمش رو تخت بیمارستان برگشتم خونه خودم🤣🤣🤣🤣🤣

وای عجب مامانی😂😂 حداقل به عنوان مزد اون چند ماه دردی که کشیدی برمیداشتیش😂😂

ایشالا ایشالا😁 وای نه من دختر میخوام قرتی باشههه🥲😂

امیدوارم ب هر چی آرزوشو داری برسی و با این خواب حتما بش میرسی

ولی میگن خوابتونو ب هر کسی نگید تو هم دیگه خواباتو اینجا و ب هر کسی نگو

به خدا 😂آنقدرم بوسش میکردم مامانم میگفت باباش کیه چرا نمیگی چیکار کردی😂

آخر باباش پیدا شد؟ من چرا برای خواب تو استرس گرفتم وایییی😂

وای عجب مامانی😂😂 حداقل به عنوان مزد اون چند ماه دردی که کشیدی برمیداشتیش😂😂

🤣🤣نمیدونم چرا اینکارو کروم بعد اومدم خونه ب مامانم گفتم آره مامان بچمو گذاشنم بیمارستان مامانم انقدر دعوا کرد برو برش گردون🤣ی سریالی بود

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
خواب بچه دار شدن دوتا تعبیر داره یکیش خیلی خوبه یکیش بده نمیدونم برا شما کدومه😂

برای من همون خوبه اس دیگه عه😒😂✨

آخر باباش پیدا شد؟ من چرا برای خواب تو استرس گرفتم وایییی😂

نه والا😂من بچه دارم نمیدونم چرا این خواب و دیدم 😂

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
امیدوارم ب هر چی آرزوشو داری برسی و با این خواب حتما بش میرسی ولی میگن خوابتونو ب هر کسی نگید تو هم ...

مرسی عزیزممممم🥺✨

وای نمیدونستم حتما

🤣🤣نمیدونم چرا اینکارو کروم بعد اومدم خونه ب مامانم گفتم آره مامان بچمو گذاشنم بیمارستان مامانم انق ...

😂😂😂😂 دیگه خسته شده بودی

نه والا😂من بچه دارم نمیدونم چرا این خواب و دیدم 😂

ایشالا دومی توراهه دیگهههه ببین اینا همه نشونه اس بعدیو بیاری😂✨