2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده شوهرم پیام داد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 79 پست
من با خانواده شوهرم توی خونه زندگی میکنم  هرچی که بگم کا بر خلاق میل خانوادش یا خودش باشه میگه ...

خدا صبرت بده خوب چرا حداقل نمیترسونیش بگو اوکی نمیخواد منو ببری خودم میرم همبن فردا بخدا یه کاری واسه خودت دست و پا کن این که نشد زندگی این که نشد آینده واسه بچت تا کی میخوای وضع همین باشه؟ اون بچه آینده میخواد اگه باباش اینو واسش نمیخواد حداقل تو بخواه اون بچه یعنی نمیخواد یه بار دوستاشو دعوت کنه خونشون باید بکه خونه ما با پدر بزرگم یکیه؟ نمیشه عزیز فکراتو کن اگه دیذی واقعا عوض بشو نیست راهتو جدا کن 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
بنظرم فرق می‌کنه  فعلا تو نبر با خودت  بزار بهونه ی تورو بگیره

وااا گناه داره بچه، بچه بی زبون وسیله نیست که. تازه ملت جدا میشن که بچه شاهد دعواشون نباشه و ارامش داشته باشه. 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعتیاد شکاکی توهم بعد مصرف رفتار پر خطر دست بزن نداشتن امنیت جانی ( وقتی توهم میزد آنقدر کتک می ...

چ وحشتناک

فرار کردی؟ 

خداروشکر ک نجات پیدا کردی

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
بگو عزیزم چه نمازی

نماز رفع کدورت

برای تسخیر قلب ورفع کدورت بین دو شخص این عمل انجام شود:
ابتدا دورکعت نماز به همین نیت بخواند.در هر رکعت بعد از حمد (ایه ی 7/سوره ی ممتحنه)را
هفت مرتبه بخواند:«عسی الله ان یجعل بینکم ….(تا) والله غفور رحیم»
سپس بعد از سلام نماز 77(هفتاد وهفت) مرتبه بگوید:
«اللهمَّ لَیِّن قَلبَ (اسم شخص وپدرش را ببرد:مثلا علی بن حسن یا مریم بنت رسول) لی کَما
لَیَّنتَ اَلحَدیدَ لِداوُدَ(ع) وَسَخِّر لی قَلبَه کَما سَخَّرتَ لَسُلَیمانَ جُنُودَهُ مِنَ الجِنِّ وَالاِنسِ وَالطَّیرِ فَهُم یوزَعونَ».
ان شخص انچنان مسخر گردد که تصور ان ممکن نیست .این عمل به تجربه ثابت شده است.

بگو عزیزم چه نمازی

ننماز رو تا یک هفته بخونید

و اون شربت ک خیلی معجزه داره ماهی دو بار یا یک بار روی شربت   بخونید بهش بدین خودتونم مقداری بنوش...انشالله به معجزه قرآن مشکلتون حل شه ..اگر شد منم دعا کنید 

میدونی ۸۰میلیون سال ۹۹ الان چقدر شده؟! بر مبنای قیمت طلا حساب میشه

اون زمان ۶۶ گرم بود

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

میشه حدود ۱۸۰میلیون الان  ولی فکر میکنم از ۶۶گرم بیشتر باشه

اون موقع گرم ۱ و۳۰۰ بود

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

کجاییی

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...