2777
2789
عنوان

با اینکه 19 سالمه ماهی بالای 50 میلیون درامد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 33068 بازدید | 318 پست
متوجه هستی کار ازاد یعنی چی؟  یا اون قسمت که گفتم ممکنه بعضی وقتا 100 هزار تومن بفروشی بعضی وق ...

ولش کن استارتر ایشون در مقابل فهمیدن مقاومت میکنه، قفل کن تاپیکو برو 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@ماهویه    عزیزم من که گفتم اخرش تهمت و دعوا میشه

ولی امیدوارم از همین قد اطلاعاتی که درمیون گذاشتم بتونی استفاده کنی❤

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

@helenakaren8   سلام گلم تاپیک قفل شد نتونستم پیام بدم اینجا توضیح کلی درمورد شغلم دادم فقط متاسفانه به بیراهه کشیده شده. امیدوارم مطالبم برات مفید باشه 😘💗💗

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

@نتردام   سلام

دیروز تاپیک قفل شد متوجه نشدم. شرایط پی پال رو برات مینویسم اگه دوست داشتی بخون😘

@نتردام سلامدیروز تاپیک قفل شد متوجه نشدم. شرایط پی پال رو برات مینویسم اگه دوست داشتی بخون😘

سلام عزیزم 

اومدم کامنت بدم تگم کنی قفل شده بود 

مرسی عزیزم  🙏🏻🥰

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

سایت های مختلف هست که میتونی ازشون پی پال تهیه کنی ولی من خودم از ایرانی کارت خرید کردم. 

اول یسری اطلاعات میخوان مثل پاسپورت و کد ملی بهشون میفرستی برات یه شماره و مشخصات از یه کشوری که تحریم نیست میسازن مثلا مال من ویتنامه. بعدش برات یه وی پی اس میفرستن که از طریق اون پی پالت رو چک کنی چون اگه همینجوری چکش کنی آی پیت دیده میشه و بخاطر تحریم اکانتت بسته میشه

سلام عزیزم اومدم کامنت بدم تگم کنی قفل شده بود مرسی عزیزم 🙏🏻🥰

شرمنده واقعا. ممنون که اومدی امیدوارم اگه سوالی بود بتونم جواب بدم😍❤

من حدود 4 5 سال پیش 2 میلیون خریدم اکانتمو ولی مثل اینکه الان 5 6 تومن باید باشه. و اینکه هر ماه باید وی پی اس رو شارژ کنی میتونی 1 ماهه بگیری تا 1 ساله

از 600 تومن هست قیمت شارژ تا 5 تومن

شرمنده واقعا. ممنون که اومدی امیدوارم اگه سوالی بود بتونم جواب بدم😍❤

فدات عزیزم🙏🏻🥰دشمنت شرمنده 

حتما عزیزم👍🏻🌼

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دروغه محضه این حرفمن 18 سالمه بالای صد تا چیز امتحان کردم که شاید توش استعداد داشته باشم ولی هیچ کدو ...

ولی صرفا استعداد لازمه موفقیت شدن توی حرفه ای نیست به نظرم انقدر نامیدانه صحبت نکنید

میشه یه شخصیت کارتونی ازتون ببینم؟ عکسشو

منظورتون نمونه س؟ کل تاپیک بخاطر همین موضوع دعوا شد😑