2777
2789
عنوان

کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 69 پست
اخه فقط نهایی بخونی برا دعوت ب مصاحبه نیاز ب کنکور دادی

چند سال پیش یه خانمی اینجا تاپیک زده بود

از اسفند فکر کنم شروع کرده بود

ایشون تجربی بودن

خییییییلییییییی درس میخوندن 

رتبشون ۵۰۰ شد

و الان فیزیوتراپی دانشگاه تهران هستن

تایپکشو دارم ولی بلد نیستم کپی کنم 

ایشون با تجربی و اون رقابت بالا ۵۰۰ شدن

شما چرا نشی؟ 

فقط بخون 

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
چند سال پیش یه خانمی اینجا تاپیک زده بود از اسفند فکر کنم شروع کرده بود ایشون تجربی بودن خییییییل ...

@aramesh2222    

این نام کاربریشون هست

تایپک معجزه ی من در کنکور رو بخونید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انسانی ان  انسانیا همینطوری میخونن تو مدرسه میدیدم فقط برا نهایی میخونن همه ام فرهنگیان رفتن&n ...

اهان اره .. فک کردم تجربی چیزیه 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
چند سال پیش یه خانمی اینجا تاپیک زده بود از اسفند فکر کنم شروع کرده بود ایشون تجربی بودن خییییییل ...

ایشون برا کنکور تیر خوندن 

از اسفند تا تیر زمان کمی نیست ۴ ماهه

استارتر اردیبهشت رو ک دوماه مونده میگه

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
ایشون برا کنکور تیر خوندن  از اسفند تا تیر زمان کمی نیست ۴ ماهه استارتر اردیبهشت رو ک دوماه م ...

وقتی ایشون تو ۴ ماه ۵۰۰ شدن

استارتر نمیتونن تو ۲ ماه و نیم 

حداقل ۱۰۰۰ بشن؟ 

ضمنا ایشون فقط باید تراز ۶۵۰۰ رو برای کنکور کسب کنن تا دعوت به مصاحبه بشن بعد میتونن برای نهایی خوب بخونن تا رتبه اشونم خوب بشه

توی دو ماه نمیتونن تراز ۶۵۰۰ توی کنکور بیارن؟ 

همین تراز، نصفش( تقریبا ۴۰ درصد) اختصاصی فرهنگیانه که دین و زندگی و مهارت معلمیه

دینی خوندن داره؟😅

به هر حال کسی  و ناامید نکنید 

موفق باشید 

واقعا عزیزم نمیدونی چن ساعت میخونده روزانه؟

توی تاپیک نوشته 

روزانه ۱۴ ساعت بعضی وقتا ۱۳ ساعت 

روزای آخر هم فقط میخوندن دیگه حساب نکردن 

ولی خب توجه داشته باشید ایشون تجربیه و رقابت توی تجربی واقعا بالاست 

توی تاپیک نوشته  روزانه ۱۴ ساعت بعضی وقتا ۱۳ ساعت  روزای آخر هم فقط میخوندن دیگه حساب نک ...

اره عزیزم راس میگی انسانی خیلی راحتره بعد من داشتم میخوندم فرهنگیان پارسال با رتبه ۱۰ هزار توی کرج برداشته 

من خیلی راحتره شرایطم نسبت ب اون

بعدشم من رتبه ۵۰۰ نیاز ندارم من ۲هزار۳هزار بشم راضیم 

با توجه ب این شرایط منن اگ روزی ۱۵ بخونم تا کنکور قبولیم صدرصد

مرسی عزیزم بابت حرفات

موفق باشی🥺🤲

اره عزیزم راس میگی انسانی خیلی راحتره بعد من داشتم میخوندم فرهنگیان پارسال با رتبه ۱۰ هزار توی کرج ب ...

قطعا همین طوره

فقط بخون گلم

اینم یادم رفت بگم امسال افزایش ظرفیت داره فرهنگیان 

قطعا قبولی

ان شاء الله بیای تاپیک قبولیتو بزنی💚