2777
2789
پیج هاشون مطمعن هس حالا؟

اینی که پانزده میده فروش عمده ایی میده نمیدونم مطمعنه یا نه تازه اشنا شدم ولی خانمه خوب حرف میرد باهام کد رهگیری هم تو هایلایتاش بود

نمیدونم ب نظرت مطمعنه با نه؟

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کلا 20 30 تا میخوای

تنها به شمع معطر احتیاج داری، یک گل و ما توی مشهد رسم داریم یک تیکه نبات هم باشه. لازم داری هم توی ورد اسم خودت و همسرت و تاریخ رو هم بنویسی و پرینت بگیری

برو از عمده فروشی های شهرت سوال کن چند میشه. درست کردنش خیلی ساده است که

چوت اینها سود خودشونم اضافه کردن

فامیل ما برای گیفتش یک شمع سفید بلند معمولی داد. منتهی دور شمع یک پاپیون طلایی و اسم خودش و همسرش که با یک نخ طلایی بسته بود.

هدیه زیبایی بود. قابل استفاده بود. من شمع رو توی جا شمعی گذاشتم و روشن میکنم و کیف میکنم

عکسش رو برات میفرستم اما اون اویز اسم کنده شده. دیگه اون قسمت رو خودت نصور کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

درست کردنش خیلی راحته. زیباست اما هزینه ای هم نداره

تو به جای این شمع میتونی از همون قوطی های شمع معطر بخری و دورش پاپیون ببندی و گل و اسم خودتون رو بچسبونی

سلیقه ایه

اما زیاد هزینه نکن. با سادگی هم میشه هدیه زیبایی ساخت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اره عزیزم اینم ایده خوبیه 😍 من میخوام یه گیفت دیگه درست کنم عکس خودم و همسرم و به دوستای درجه یکم ...

کار خوبی میکنی عزیزم

اتفاقا برادر همین کسی که گفتم، زمان عقدش گیفت عکس داد

البته اون نبات هم داشت.

شمع و نبات و عکسشون

ایده زیاده.