2777
2789
اگر همینجوری غیر منطقی بگی ۱۸ساعت  رتبه صد هزار  ولی اگر بگی من از ده ساعت شروع میکنم خود ...

من تا الان روزی ۶.۷ رو خوندم تصمیم گرفتم از فردا بیارم رو ۱۵بعد از اول اسفند بشه ۱۸

زیر س هزار؟من فک‌میکردم بهتر میشه🤦‍♀️چون معدلم ۱۹و۴۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا الان روزی ۶.۷ رو خوندم تصمیم گرفتم از فردا بیارم رو ۱۵بعد از اول اسفند بشه ۱۸ زیر س هزار؟من ف ...

معدلت سال چند ۱۹/۴۰شده؟

بستگی داره من دیدم طرف ۵۰۰شده تو چهارماه ب تلاشت ربط داره

سلام عزیزم

چیزی که اهمیت داره استمرار و پیوستگی شماست و نه یه مطالعه ی با ساعت بالا ولی نوسانی. 

یعنی شما مستمر و هر روز ۱۱ ساعت بخونی، به مراتب خیلی نتیجه ی عالی تری میگیری. 

و البته به مرور تا جایی که توان داری این ساعت رو افزایش بده ولی حواست باشه نوسانی نشه. 

من دانشجوی پزشکی ام اگه کمک خواستی یا سوالی داشتی بگو حتما

و یه گروه با تعداد محدود زدم، که بچها رقابتی زیر نظر خودم کنار هم درس بخونن و اونجا هر سوالی داشته باشن بپرسن تت‌ برای همه جواب بدم و همه استفاده کنن.

اگه خواستی بگو تا آیدی بدم بهت💕

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
سلام عزیزم چیزی که اهمیت داره استمرار و پیوستگی شماست و نه یه مطالعه ی با ساعت بالا ولی نوسانی.&nbs ...

مرسی عزیزم موفق باشی

پس هنوزم وقت هست ک موفق شم؟🥺🤲

ن عزیزم من همه برنامه هام پاک کردم چون ب گوشی خیلی وایسته بودم همرو پاک کردم ک سمتش نیام

مرسی عزیزم موفق باشی پس هنوزم وقت هست ک موفق شم؟🥺🤲 ن عزیزم من همه برنامه هام پاک کردم چون ب گوشی ...

اره عزیزم هیچی نشد نداره تو فقط بخون

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
من تا الان روزی ۶.۷ رو خوندم تصمیم گرفتم از فردا بیارم رو ۱۵بعد از اول اسفند بشه ۱۸ زیر س هزار؟من ف ...

میشه بپرسم عزیزم نهایی چطوری خوندین  از کی و چقدر تایم دادین شدین نوزده 

و اینکه ایا سخت بودن سوالات؟؟؟نم پشت کنکورم ولی نرفتم نهایی نمیدونم چطوری بوده

و اینکه تایم نگیر اصلا ۱۷ یا۱۸ ساعتو بزار کنار تا جایی که میتونی بخون ممکنه ۱۸ ساعت بخونی یروز ۱۵ ساعت بخونی مهم اینه هروز تا جایی که خوابت ببره بخونی بدون تایم گیری 

میشه بپرسم عزیزم نهایی چطوری خوندین  از کی و چقدر تایم دادین شدین نوزده  و اینکه ایا سخت ...

عزیرم من نهاییارو همون توی خرداد خوندم

منظورم اینه از قبل براش برنامه نریختم ک مثلا بضیا میگن از اول مهر میخونم ن من از اول مهر خوب نخونده بودم خرداد ماه خوندم 

اره دقیقاا بنظرم آدم نباید زمان بگیره از خوب بیدار شم شروع کنمم تا وقتی ک خابم‌میگیره حتی شاید اینجوری از ۱۸ ساعتم بالاتر رفت

منم الان یجوری تنظیم کردم ک باید برناممو برسونم ساعت مطالعه مهم نیس 

مثلا الان ریاضی عربی فنون جامعه برای فردا جوری تنظیم کردم ک اینارو بخونم و از هرکدوم ۳۰ تا تست بزنم

حالا بستگی داره اینارو توی ۸ ساعت بخونم یا ۲۰ ساعت

بنظر منم ینی تازه ب این نتیجه رسیدم ک نباید تایم گرفت 

فقط باید خوند 

2810