2777
2789
عنوان

کیا با وجود افسردگی باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 25 پست
الان ديگه اين حس رو ندارين؟

گاهی که فشار عصبی زیادی روم هست آره. ولی زیاد موندگار نیست فوقش یه روز توی یه هفته.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسردگی نداشتم و دارو هم مصرف نمیکردم 

اما ماهی که بخاطر یه موضوعی خیلی استرس داشتم حامله شدم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ازدواج كردين؟ با اين وضعم فكر ميكنم هيچ وقت نميتونم ازدواج كنم

نه. ازدواج نکردم. ولی این بستگی به توان دوطرف زن و مرد داره که همدیگه رو درک کنن. بالاخره شاید کسی که یه بیماری خاصی داره شاید آدم خوبی باشه.

منم فقط آرزو مرگ دارم دوست دارم کفر بگم  از این زندگی اجباری

تاپیکم با نام "چرا نگرانی" یه لینک کلیپ داره. اون کلیپ همیشه بهم امید میده. پیشنهاد میکنم دانلودش کنی و توی این موقعیت ها ازش استفاده دکنی.

از بچگی یه افسردگی اضطراب خفیفی داشتم از ۱۲ سالگی ب طور جدی شروع شد و الان نزدیک ۲۵ سالمه

امیدوارم حالتون بهتر شه.🌷