2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب چپم

@niniyar_1    ‍ 

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
 @niniyar_1    ‍  @niniyar_2     @niniyar_3     ...

سلام

فقط niniyar همون شیفت تگ بشه کافیه.

نیاز نیست همه تگ بشن.

🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩

فقط اسم هاشون عوض شده.

🟢 قراره به زودی یه niniyar_4 هم اضافه کنن ⬅️ احتمالا شیفت ساعت ۴ تا ۸ صبح.

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1   

نی نی یار شب              ⬅️ niniyar_2     

نی نی یار 3                  ⬅️ niniyar_3    

نی نی یار پنج               ⬅️ niniyar_5 

✅️ برای حذف تاپیک باید خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 بفرستین. خودشون تاپیک می زنن و اعلام می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
من تو ۱۱ هفته بودم ولی سونو دادم گفت از ۸ هفته رشد نکرده

اسی منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد تازه من بسختی با ای یو ای باردار شده بودم..سعی کن خودت حال خودتو اوکی تر کنی انشالله خدا باز بهمون نی می میده و سالم

خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم
[QUOTE=327737249]ان شاالله دوباره حامله میشی و صحیح و سالم به دنیاش میاری تسلیم اراده خدا بشو ببین خ ...

این فکرا چیه

مگه هرکی بدی کنه بدی میبینه

خدا هرکس و یه جور امتحان میکنه 

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
2810