2777
2789

هنگامی که شما در رابطه ی دوستی با فردی قرار دارید، ایده ها و علایقتان را با هم به اشتراک می گذارید. هنگامی که آن فرد به دوست صمیمی شما تبدیل می شود شما احساسات شخصی و خصوصیتان را هم با او به اشتراک خواهید گذاشت و اگر در قدم بعدی آن شخص به صمیمی ترین دوست شما تبدیل شود، شما مسایلی را با او به اشتراک خواهید گذاشت که با هیچ کس دیگری درباره ی آنها صحبت نخواهید کرد. و این یعنی شما حریمی را با آن فرد ساخته اید که همسرتان در آن جایی ندارد. از طرفی به اشتراک گذاشتن احساسات و مسائل شخصی موجب ایجاد صمیمیت بیشتر می شود. با رشد احساس صمیمیت امکان این وجود دارد که کم کم علاقه و عشق نیز به این رابطه تزریق شود. و با فرض اینکه شما گرایشات جنسی مستقیم دارید (یعنی گرایش جنسی طبیعی و ذاتی شما به جنس مخالفتان است)، علاقه ی خاص به وجود آمده میان شما و جنس مخالف می تواند منجر به کشش جنسی شود و در نهایت این سناریو به خیانت بیانجامد. افرادی که به همسرانشان خیانت می کنند عموما از ابتدا چنین قصدی نداشته اند. آنها فقط بی آنکه بدانند درگیر سناریویی شده اند که برایتان شرحش رفت.

بنا به دلایل شخصی این کاربری غیر فعال هست . 

قصدش رو شاید نداشته باشند اما همیشه در طول دوران آشنایی یا دوستی زنگ خطرها هستند وشخص عملا حتی اگر در ابتدا هم قصدش رو نداشته در میانه راه از تبعات و عواقب اگاهه مگر اینکه فرد عاقل و بالغ نشده باشه یا ساده لوح باشه و در هر صورتی  اونجاست که به اختیار ادامه میده 

قصدش رو شاید نداشته باشند اما همیشه در طول دوران آشنایی یا دوستی زنگ خطرها هستند وشخص عملا حتی اگر د ...

بله متاسفانه خیلی اوقات فرد کنترل و مدیریت از دستش خارج میشه حتی اگر با هشیاری وارد شده باشه. 

بنا به دلایل شخصی این کاربری غیر فعال هست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804