2777
2789

فکر کنم تبلیغشو تو اینستا دیده باشید ک پوست رو ب شدت سفید میکنه، من پوستم روشنه ولی خیلی سفید نبود

بخاطر همین گول تبلیغات رو خوردم و عوارضشو دیدم

شما هم استفاده کردید تا بحال؟ اثر داشته براتون؟؟

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کپسول گلوتاتیون مصرف کردم پوستم در حد ده درجه روشن شد جای لک های بارداری هم از بین رفت ولی بار دوم گرفتم ک تاثیرش بیشتر شه همون ده درصد نیومد بالا ولی خب راضیم

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بیشتر ببینید

خواهرم هم کرم گلوتاتیون میخواد بگیره گفته همون لحظه سفید میکنه بعدشم دائمی پوست سفید میشه ببینم چی میشه منم بگیرم 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بیشتر ببینید
میخاستم امپولش رو بزنم ولی جای معتبر پیدا نمیکنم عوارض بدی داره؟

من اول تحقیق کردم آمپول گلوتاتیون بگیرم بعد شنیدم چند نفری امپول گلوتاتیون زدند بهشون نساخت تو جوونی مردند ترسیدم دیگه

بیشتر ببینید
میشه بگی چه عوارضی دیدی؟ 

موهام اروم اروم شروع کردن ب سفید شدن اونم منیکه ی تار مو سفید هم نداشتم

اوایل متوجه نمیشدم چون فکر میکردم از قبل این موهارو داشتم و اومدم تارهای سفید رو با قیچی کوتاه کردم 

بعد دیگه بیخیال شدم و باقی مکملمو مصرف میکردم

معده درد میگرفتم باهاش ولی محل نمیزاشتم و همچنان مصرف میکردم ولی ی روز ک رفتم تو اینه دیدم که ب طرز عجیبی دوباره موهام پر از تارهای سفید شده اونم تو قسمتای محتلف سرم!

ربطش میدادم ب استرس و همچنان مصرفش میکردم😶😶😶 و میگفتم تارهای سفید بخاطر استرسه ولی هرروز بیشتر میشدن تا امروط صبح ک با متخصص پوست و مو صحبت کردم تو اسنپ، بهم گفت فورا قطعش کنم چون این مکمل داره رنگدانه های موهامو از بین میبره و اگر ادامه بدم روز ب روز موهاج بیشتر سفید میشه و اینم بهت بگم ی درجه هم پوستم تغییر نکرد😐همش دروغ و تبلیغ بود

تازه دکتر گفت حتی اگر تغییرم بکنی اما اینو بدون برای تمام افراد موقته و با قطع دارو مثل قبل میشن

واقعا ازکی شنیده قیمتش چنده

هنوز در حدی که این طور شنیدم  در حد کشف هست تا بگیره منم میگیرم قیمت نگفت

بیشتر ببینید
قیمتش چنده 

من ۸۵۰ هزار تومان هزینه کردم

بیشتر ببینید
میخاستم امپولش رو بزنم ولی جای معتبر پیدا نمیکنم عوارض بدی داره؟

معده درد و سفید شدن موهام

دکتر متخصص گفت رنگدانه های پوست و مو رو ک از بین میبره 

موها هم از این قضیه دور نمیمونن و رنگشون میره